Print this page
16-10-2014

Τρεις από τους τέσσερις του «top-4» 2013-14 συναντιούνται στο Ρέντη

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Τρεις από τις τέσσερις ομάδες της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος 2013-14 θα δώσουν ραντεβού στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο νταμπλούχος Ολυμπιακός είναι οικοδεσπότης του Δ΄ ομίλου και θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Κηφισιάς που ήταν τρίτος στο περσινό πρωτάθλημα αλλά και τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου που ήταν στην 4η θέση αλλά και φιναλίστ του τελικού του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2013-14.
Μάλιστα στην πρεμιέρα, θα αναμετρηθούν οι δύο «φιλοξενούμενοι», ο Α.Ο.Κηφισιάς και ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου. Στην Κηφισιά τις τελευταίες ημέρες σήμανε «συναγερμός» με την περίπτωση του πασαδόρου.
 
Ο Δημήτρης Νικολάκης έκανε χειρουργική επέμβαση μετά από ουρολογικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Όλα πήγαν καλά, ο έμπειρος πασαδόρος θα επιστρέψει στα γήπεδα σε 20 ημέρες αλλά κρίθηκε σκόπιμο να αποκτηθεί ο αμερικανός πασαδόρος Κρίστοφερ Όστιν για να προσθέσει ασφάλεια στις επιλογές του Κώστα Αρσενιάδη. Ο Όστιν θα έρθει την Κυριακή και στο Λιγκ Καπ η Κηφισιά θα αγωνιστεί με πασαδόρους τον Θέμη Κυπριανό και τον Θέμη Κόντο.

«Μας προέκυψαν ατυχίες που ήμασταν υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε. Μετά από αυτά δεν έχουμε το μυαλό μας στο Λιγκ Καπ αλλά το πως θα βρει η ομάδα το ρυθμό της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος», δήλωσε ο τεχνικός της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης.

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς που θα κάνει και ο ίδιος ντεμπούτο σε επίσημες υποχρεώσεις στην Ελλάδα είπε: «Έφτασε η ώρα που περιμέναμε. Η ομάδα μου έχει δουλέψει πολύ. Περιμένουμε όλοι την έναρξη των επίσημων αγώνων. Ξέρουμε πως έχουμε πολύ δύσκολο στόχο. Δώσαμε ορισμένα φιλικά και παίξαμε και με την Κηφισιά, αλλά τα επίσημα ματς είναι ξεχωριστά. Ανυπομονώ κι εγώ να ζήσω την εμπειρία των αγώνων του Λιγκ Καπ και του ελληνικού πρωταθλήματος». Ο Βαγγέλης Μουρούτης και ο Λυκούργος Ρούσσης την περσινή σεόν αγωνίζονταν στην Κηφισιά και σήμερα θα παίξουν αντίπαλοι της παλιάς τους ομάδας.

Την ευκαιρία να δει τους αντιπάλους του θα έχει σήμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης ο οποίος το μόνο που σχολίασε είναι: «Επιτέλους ξεκινάμε τους αγώνες ώστε οι ομάδες και η διοργανώτρια αρχή να βρουν το ρυθμό τους. Η ομάδα μου στοχεύει στο τρεμπλ και αυτό δεν είναι μυστικό. Ομως, για να τα καταφέρουμε πρέπει να πορευτούμε βήμα, βήμα. Σε πρώτη φάση θέλουμε να πάμε στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ και μετά να σκεφτούμε τις πρεμιέρες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ».
 
 
Δ΄ΟΜΙΛΟΣ (Έδρα: Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» - Ρέντη)
1η αγωνιστική – Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Α.Ο.Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Ράντσιου, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Κορρέ.
2η αγωνιστική – Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
19.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Μαριδάκης, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Μαυρικίδου.
3η αγωνιστική – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
19.00: Α.Ο.Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Καντλή, Δαλέκου. Γραμματεία: Σωτοπούλου.
 
 
ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ
2013-14: ΑΕΚ
2012-13: Ολυμπιακός
2011-12: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου