Print this page
29-03-2018

Αναμνηστικά και προσκλήσεις σε Γυμνάσιο της Σύρου: Tα παιδιά είναι η δύναμη μας!

Rate this item
(0 votes)
Επίσκεψη στο γυμνάσιο της Ερμούπολης έκανε αντιπροσωπεία βολεϊμπολιστών και των προπονητών των ομάδων που αγωνίζονται στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο Σάκης Μουστακίδης, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο Θάνος Μαρούλης, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης και άλλοι αθλητές συνοδευόμενοι από τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Λεονταρίτη και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στα παιδιά για το βόλεϊ αλλά και για την διοργάνωση προσκαλώντας τους να παρακολουθήσουν τους αγώνες, ενώ τους μοίρασαν αναμνηστικές μπλούζες της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Θάνου Μαρούλη ο οποίος επίσης κατάγεται από την ακριτική Ιεράπετρα της Κρήτης. «Το βόλεϊ είναι ένα μοναδικό και ξεχωριστό άθλημα. Προσωπικά μου έχει προσφέρει πολλά. Εχω διαπιστώσει πως στη Σύρο αγαπούν το βόλεϊ γιατί υπάρχει υψηλού επιπέδου αθλητική κουλτούρα και πολύ καλό επίπεδο παιδείας. Η δύναμη του βόλεϊ και του ελληνικού αθλητισμού είναι οι νεολαία και ειδικά τα παιδιά. Σας περιμένουμε στο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρούλης, ενώ στα παιδιά μίλησε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και ο Γιώργος Λεονταρίτης ο οποίος τα προέτρεψε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

 

DSC_9109.jpgDSC_9113.jpgDSC_9170.jpgDSC_9182.jpgDSC_9103.jpgDSC_9217.jpgDSC_9102.jpgDSC_9106.jpgDSC_9192.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.