Print this page
29-06-2018

Ζένια Γκόρτσανιουκ: «Δεν ήθελε και πολύ για να το σκεφτώ...»

Rate this item
(0 votes)
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, έκανε ο Ζένια Γκόρτσανιουκ.

 

Ο έμπειρος ακραίος μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK στον Libero 107.4 και είπε:

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο παίκτης του Δικεφάλου:

Αρχικά σημείωσε πως: “Υπήρχαν αρκετοί λόγοι για εμένα για να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Ο ένας ήταν ότι γνωρίζω τα τελευταία χρόνια το επίπεδο της ομάδας, ενώ από την άλλη είναι το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα μου είναι από εδώ, όπως και οι φίλοι μου. Δεν ήθελε και πολύ για να το σκεφτώ...”.

Σχετικά με τη νέα σεζόν, σημείωσε πως:

“Πιστεύω πως φέτος θα είναι πιο δυνατή η ομάδα, έχουμε το πλεονέκτημα ότι είμαστε στην ομάδα τρεις ξένοι οι οποίοι όμως δεν πιάνουμε θέση ξένου και γενικότερα το σύνολο της ομάδας είναι πολύ δυνατό. Ο Σαφράνοβιτς και ο Φιλίπποφ είναι συμπατριώτες μου, ο Τζούριτς είναι φίλος μου και τα παιδιά της ομάδας τα υπόλοιπα τα γνωρίζω αρκετά χρόνια. Έτσι πέρα από το ατομικό επίπεδο, έχουμε ήδη και το ομαδικό πνεύμα”.

Για το αν περιμένει φέτος ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ανέφερε ότι:

“Σίγουρα ναι και σε βάθος χρόνο με τέτοιες ομάδες (σ.σ. με την άνοδο της ΑΕΚ και την αλλαγή στην διοίκηση του ΠΑΟ), θα τραβήξουν πιο πάνω και τους υπόλοιπους συλλόγους. Αρχίζει και γίνεται πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και αρχίζουν και οι ξένοι αθλητές να θέλουν πιο έντονα να έρθουν στην Ελλάδα και έτσι ανεβαίνει ακόμη περισσότερο το επίπεδο. Δεν μπορεί να γίνει όλο αυτό από την μια στιγμή στην άλλη, ωστόσο θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστικό από τις προηγούμενες χρονιές”.

Για το αν μίλησε μέχρι τώρα με τον κόουτς του ΠΑΟΚ:

“Είχα επαφές με την διοίκηση της ομάδας, τον κόουτς τον γνωρίζω από την εποχή που ήμασταν στον Ηρακλή και έχουμε καλές σχέσεις. Είναι καλός χαρακτήρας και γνώστης του αθλήματος”.

Για την εικόνα από το γεμάτο Παλατάκι:

“Πάντα ο φίλαθλος της ομάδας είναι ο έξτρα παίκτης. Είναι κομμάτι τις επιτυχίας ο κόσμος. Είναι απαραίτητο να είναι δίπλα μας και να μας βοηθάνε στα παιχνίδια για να παίρνουμε τις νίκες. Θα ευχηθώ με τον κόσμο να είμαστε... ένα και στο τέλος”.

Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ:

“Είναι θετικό πως στο πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που υποθετικά είναι χαμηλού επιπέδου και βήμα – βήμα να προχωρήσουμε. Όλες οι ομάδες γενικά είναι ανταγωνιστικές, δεν μας φοβίζει κάποιος αντίπαλος, έχουμε και εμείς δυνατή ομάδα”.