Print this page
27-01-2019

Nίκος Ζουπάνι: «Για αυτό έχουμε κρατήσει το αήττητο δύο σεζόν»

Rate this item
(0 votes)
Τον πρώτο ατομικό τίτλο στην καριέρα του πανηγύρισε ο Νίκος Ζουπάνι και μάλιστα η πρώτη του διάκριση συνδυάστηκε και με την κατάκτηση του τρίτου Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στην καριέρα του.

 

Ο Ζουπάνι ξεκίνησε βασικός διαγώνιος και με εξαίρεση λίγους πόντους που έγινε αλλαγή στο 2ο σετ ήταν κορυφαίος της ομάδας του. Την απονομή του MVP έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΓΑΣ Παμβοχαϊκός Γιάννης Σταμπεδάκης.

Ο Νίκος Ζουπάνι δήλωσε στο volleyleague.gr: «Αφιερώνω τον πρώτο τίτλο της σεζόν αλλά και την πρώτη μου ατομική διάκριση στην ομάδα μου και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ηταν το πρώτο μου ατομικό βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δουλεύω πολύ και έχω μεγάλη δυναμική κάθε στιγμή. Είμαι έτοιμος ανα πάσα στιγμή. Αυτό πηγάζει από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής σε μένα και στον Στιβαχτή που είναι ο πασαδόρος. Αυτό φαίνεται και στην προπόνηση. Την διπλή αλλαγή την κάνει ο κόουτς για να έχει ουσία το παιχνίδι της ομάδας και όχι για τυπικούς λόγους όπως γίνεται συνήθως. Ο στόχος μας από την αρχή είναι να βλέπουμε το κάθε ματς σαν τελικό. Ετσι αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα και γι αυτό έχουμε διατηρήσει και το αήττητο για δύο σεζόν. Στόχος μας είναι και οι τρεις εγχώριοι τίτλοι και να καταφέρουμε να διακριθούμε και στην Ευρώπη».

Related items