Print this page
21-08-2014

«Δεν πιστεύω ότι έχουμε τελειώσει εδώ»

Rate this item
(0 votes)
Ταρτού- Αποστολή ΠΣΑΤ: Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και στην Εθνική Νεανίδων δείχνουν πως έχουν ακόμα μεγάλη όρεξη ενόψει του ημιτελικού που έρχεται. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις τους, αμέσως μετά την τεράστια πρόκριση.
Κώστας Παπαδόπουλος (Ομοσπονδιακός Νεανίδων): «Είναι μια τεράστια επιτυχία. Σίγουρα η μεγαλύτερη του γυναικείου βόλεϊ και από τις μεγαλύτερες του αθλήματος στην χώρα μας. Τα κορίτσια δείχνουν χαρακτήρα, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και το άξιζαν και με το παραπάνω. Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Σερβία, αποδείξαμε σε όλους αυτό που πιστεύαμε για τους εαυτούς μας, ότι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τα όρια μας και αν είναι αρκετό θα πάμε παρακάτω. Απ’ ότι αποδείχθηκε ήταν τελικά αρκετό. Η Σλοβενία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ήταν και σαν Κορασίδων, αλλά όπως φαίνεται εξελίχθηκε σε αυτά τα δύο χρόνια. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πήρε την 1η θέση στον όμιλο του Τάμπερε. Εμείς θα μπούμε στον ημιτελικό με την λογική που παίξαμε όλα τα ματς μέχρι σήμερα. Είμαστε πλέον ελεύθεροι, χωρίς καμία πίεση. Δεν πιστεύω ότι έχουμε τελειώσει εδώ».

Γιάννης Καλμαζίδης (Ομοσπονδιακός Γυναικών): «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό ματς με αποφασιστικότητα για ακόμα μια φορά. Δείχνουν τα κορίτσια ότι έχουν μεγάλη θέληση και εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουν. Αυτό το μεταφέραμε απολύτως στον αντίπαλο μας. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία σε κανένα σημείο του αγώνα για το ποιος θα κερδίσει. Είναι μεγάλη στιγμή για το άθλημα. Το να βρίσκεται τόσο ψηλά στην Ευρώπη, σημαίνει ότι υπάρχει μέλλον και κίνητρο».

Νάσια Φακοπουλίδου (διεθνής ακραία): «Όταν ήρθαμε στην Εσθονία είχαμε βάλει σαν στόχο την οχτάδα, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι είδαμε πως μπορούμε περισσότερο. Με την Σλοβενία θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα την δούμε στο βίντεο και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας».

Χαρά Παπαδοπούλου (διεθνής πασαδόρος): «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Μας χάρισε την πρόκριση στην τετράδα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα ματς»