Print this page
07-01-2015

Η Εθνική Εφήβων 3-0 την Καλαμάτα 80 σε δεύτερο φιλικό

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του Δημάρχου Μεγαλόπολης, αλλά και πλήθος κόσμου (όπως και στο ματς της Τρίτης) πραγματοποιήθηκε το σημερινό τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων με την Καλαμάτα 80, στο κλειστό της Μεγαλόπολης με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί με 3-0.
Οι κ.κ. Τατούλης, Παπαδόπουλος απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Γιώργο Τζιουμάκα, για την παρουσία της Εθνικής στην Μεγαλόπολη και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου στην Ουγγαρία.

Ο Άρης Αγγελόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του με εξαίρεση τον Σταύρο Κασαμπαλή ο οποίος ανέβασε πυρετό και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

«Έκλεισε μ’ αυτό το παιχνίδι ο κύκλος της σύντομης προετοιμασίας μας και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Σήμερα σαφέστατα έγινε καλύτερο παιχνίδι, η ομάδα έδειξε πιο φρέσκια και δείχνουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Τα σετ: 25-20, 25-23, 25-23
 
EΛΛΑΔΑ (Αγγελόπουλος): Κομητούδης, Κωστόπουλος, Τζιουμάκας, Βουλκίδης, Καρασαββίδης, Τουρνάκης, Τσαδήμας –λ / Παπάζογλου, Ιωαννίδης Μούχλιας, Μήλης, Μανίκας, Αντύπας, Κανελιας
 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Δημητρακόπουλος): Μανιατέας, Βραχνάς, Ντάκουρης Π., Κακαλέτρης, Καρράς, Μπουσούνης, Ντάκουρης Β.–λ / Περπινάκης, Μάνα, Κωτσάκης.