Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-07-2013

ΠΑΣΑΠ: «Να γίνει καλοκαιρινός θεσμός»

Rate this item
(2 votes)
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών με ανακοίνωση του χαιρέτησε την επιτυχημένη διοργάνωση της Α΄φάσης του Beach Volleyleleague 2013 και ευχήθηκε η τελική φάση να έχει ανάλλογη επιτυχία και να γίνουν θεσμός τα τουρνουά της ΕΣΑΠ:

Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ΕΣΑΠ για την άψογη διοργάνωση Beach Volleyleague 2013 που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29-30 Ιουνίου στον πολυχώρο Anima Club στη Σαρωνίδα και είναι θέμα χρόνου να γίνει… καλοκαιρινός θεσμός!

Στη διοργάνωση, όπου πλήθος αθλητών και αθλητριών, μεταξύ των οποίων επαγγελματίες, ερασιτέχνες αλλά και σημαντικές μορφές του παρελθόντος διασκέδασαν με την ψυχή τους, τον ΠΑ.Σ.Α.Π εκπροσώπησε με επιτυχία ο Αθανάσιος Ψάρρας.
 
Ο πρόεδρoς του Συνδέσμου μας, στην αγωνιστική του επιστροφή στην άμμο έπειτα από περίπου μία δεκαετία, άφησε ξανά το… ίχνος του, καθώς με συμπαίκτη τον Αργύρη Ζερμάς, έφτασε μέχρι τους "4" του Νότιου ομίλου του επαγγελματικού τουρνουά των ανδρών, όπου ηττήθηκε από τους μετέπειτα «χρυσούς» νικητές του Α.Ο. Κηφισιάς, Σταύρο Βλαχάκη / Νίκο Παπαγγελόπουλο.
 
Όλη η ανακοίνωση: ΕΔΩ
Βρίσκεστε εδώ: News ΠΑ.Σ.Α.Π. ΠΑΣΑΠ: «Να γίνει καλοκαιρινός θεσμός»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject