Print this page
26-06-2013

Χαριτωνίδης, Μπακοδήμος: «Ανεβάσαμε το επίπεδο» (video)

Rate this item
(0 votes)

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου και πλέον τεχνικός διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος μίλησαν στην webcamera του volleyleague.gr για την εκδήλωση του Συνδέσμου προπονητών αλλά και για το μέλλον του Συνδέσμου, τις σχολές προπονητών, τα οικονομικά, τους προπονητές που φεύγουν στο εξωτερικό χωρίς να παραλείψουν να αναφερθούν στα αδικοχαμένα παιδιά του Αγίου Στεφάνου.

Ο Κώστας Χαριτωνίδης δήλωσε: «Αν υπολογίσουμε ότι ήταν τριήμερο και υπήρχε πολύ ζέστη η συμμετοχή των προπονητών στο σεμινάριο και την εκδήλωση ήταν τεράστια. Θέλω να ευχαριστήσω τους οικονομικούς υποστηρικτές που υποστήριξαν αυτή την πρωτοβουλία. Εκτός από την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ ευχαριστούμε πολύ τα πολλά σωματεία και τους προπονητές που μας βοήθησαν. Ευχαριστώ όσους παραβρέθηκαν. Ανεβάσαμε το επίπεδο που το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ο χώρος μας. Η επόμενη εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ θα είναι η αποστολή των προπονητών στα τελικά του Παγκοσμίου Λιγκ στις 11 Ιουλίου».

Για τα οικονομικά ο Χαριτωνίδης είπε: «Μέχρι τώρα ο υφυπουργός μας βοήθησε όσο μπορούσε. Από εδώ και πέρα πρέπει να αλλάξουμε κατεύθυνση. Εμείς με αυτή την εκδήλωση που κάναμε δώσαμε την κατεύθυνση. Βρήκαμε πολλούς υποστηρικτές. Όσοι ασχολούνται σε ομάδες και σωματεία δεν θα πρέπει να περιμένουν τον Κροίσο αλλά να κάνουν δουλειά και να τρέξουν στις περιοχές τους. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι ο μόνος δρόμος».

Για τις σχολές προπονητών δήλωσε: «Περιμένουμε δύο σχολές Γ΄ και μία σχολή Α΄ και έπεται μία σχολή Β΄. Το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει να κάνουμε και εξαγωγές προπονητών. Πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Γιάννη Νικολάκη και εφέτος του Κώστα Παπαδόπουλου και πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλοι προπονητές».

«Ο ΣΕΠΠΕ μεγαλούργησε»

Ο Περικλής Μπακοδήμος δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος που αυτό που ξεκινήσαμε πριν από 30 χρόνια δεν ξέφτισε, αντίθετα μεγάλωσε, μεγαλούργησε και θα μεγαλουργεί. Θέλω να συγχωρώ τη σημερινή διοίκηση για το έργο της και να πω σε όλους τους Έλληνες προπονητές να σταθούν δίπλα στον Σύνδεσμο, να μορφώνονται συνέχεια για να αποδείξουν την αξιοσύνη τους και να πετύχουν πολλά πράγματα είτε πρόκειται για ακαδημίες είτε για επαγγελματικές ομάδες. Στη σημερινή εκδήλωση ήταν εδώ όλοι οι φορείς του αθλήματος. Όλοι μαζί να συμπορευτούν, να φύγουν μίση και πάθη για το καλό του ελληνικού βόλεϊ. Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των τεσσάρων κοριτσιών που χάθηκαν άδικα στον βωμό της ασφάλτου. Τέσσερα παιδιά από την δική μου γειτονιά, που έπαιζαν βόλεϊ... Ένας δυστύχημα, ένας θρήνος. Να είμαστε καλά να τα θυμόμαστε. Συγχαρητήρια και πάλι στους συντελεστές της εκδήλωσης».


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media