Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών και η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ξεχώρισαν με τις επιτυχίες τους μέσα στο 2018.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης σε συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ. (Τμήμα Ανάπτυξης) και την Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων διοργανώνει σεμινάριο στην Ερμούπολη της Σύρου (Πρώτη Κλειστή Αίθουσα Γυμναστήριο ‘’ΒΙΚΕΛΑΣ’’), το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.
Τα ιδρυτικά στελέχη του συνδέσμου προπονητών πετοσφαίρισης είχαν την τιμητική τους στην πανηγυρική εκδήλωση που έγινε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Περίπου 500 προσωπικότητες του ελληνικού βόλεϊ, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες, παράγοντες και διαιτητές τίμησαν με τη παρουσία τους την πανηγυρική  για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου προπονητών που ήταν σε συνέχεια της εκδήλωσης πρν τρεις μήνες στη Θεσσαλονίκη. 
Για τα 30 χρόνια της ίδρυσής του ο Σ.Ε.Π.ΠΕ. διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όπου θα τιμηθούν τα ιδρυτικά του μέλη, καθώς επίσης και σημαντικά πρόσωπα του Αθλητισμού για την προσφορά τους. Στις βραβεύσεις περιλαμβάνεται και ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς όπως βραβεύτηκε και ο Γιώργος Κούδας την αντίστοιχη εκδήλωση που έγινε πριν δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Τα πρόσωπα που θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό είναι τα εξής:
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.ΠΕ.) διοργανώνει 3ημερο επιμορφωτικό σεμινάριο στην Αθήνα στις 20-21 και 22 Σεπτεμβρίου 2013 με ομιλητές τους καταξιωμένους προπονητές: Ζόραν Γκάετς, Πρέντραγκ Νέμετς και Μπράνισλαβ Γιοβάνοφ. Τα θέματα των ομιλητών, ο τόπος διεξαγωγής και το κόστος του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος βρέθηκε στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ και αναφέρθηκε στην συνεργασία ΕΣΑΠ – ΣΕΠΠΕ, στην επιτυχία του σεμιναρίου, στη μεγάλη προσέλευση προπονητών αλλά και στην απουσία πολλών προπονητών ομάδων της Α1. Δεσμεύτηκε πως θα συνεχιστεί η στήριξη της ΕΣΑΠ προς τους προπονητές και αναφέρθηκε στο μεγάλο εγχείρημα της ΕΣΑΠ στον χώρο του μπιτς βόλεϊ με την διοργάνωση του Beach Volleyleague 2013 το προσεχές σαββατοκύριακο στο Anima Club στη Σαρωνίδα.
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης μίλησε την webcamera του volleyleague.gr και αναφέρθηκε στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ, στο μέλλον των Ελλήνων προπονητών, στο οικονομικό αλλά και στην Εθνική ανδρών.
Ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου και πλέον τεχνικός διευθυντής της ΕΟΠΕ Περικλής Μπακοδήμος μίλησαν στην webcamera του volleyleague.gr για την εκδήλωση του Συνδέσμου προπονητών αλλά και για το μέλλον του Συνδέσμου, τις σχολές προπονητών, τα οικονομικά, τους προπονητές που φεύγουν στο εξωτερικό χωρίς να παραλείψουν να αναφερθούν στα αδικοχαμένα παιδιά του Αγίου Στεφάνου.
Ο Τάσος Κουμπλής που τιμήθηκε από τον ΣΕΠΠΕ για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ ως προπονητής αλλά και ως παίκτης μίλησε για την τιμητική διάκριση που παρέλαβε αλλά και για το νέο εγχείρημα του Κύζικου Νέας Περάμου που ανέβηκε στην Α2 ανδρών και έχει στόχο τα σαλόνια της Volleyleague.
Στο ξενοδοχείο Holyday Inn της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία, συμμετοχή άνω των 250 προπονητών απ΄ όλη της Ελλάδα, η πρώτη μέρα του σεμιναρίου με θεωρία από τον διάσημο Ιταλό προπονητή Σιλβάνο Πράντι. 
Δύο σπουδαίοι Ιταλοί προπονητές, ο Σιλβάνο Πράντι και ο Μαουρίτσιο Μορέτι βρίσκονται ήδη στη χώρα μας προσκεκλημένοι του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) προκειμένου να παραδώσουν σεμινάρια σε Έλληνες προπονητές. Το ενδιαφέρον των Ελλήνων προπονητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς εκτιμάται πως θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια περισσότεροι από 300 προπονητές.
Ολα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή των Ελλήνων προπονητών του βόλεϊ που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 23 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη και θα βραβευτούν μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματοις αλλά και ο Γιώργος Κούδας και ο Γιάννης Ιωαννίδης για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.ΠΕ) με την σημερινή του μορφή αποτελεί την ένωση των δύο (2) συνδέσμων προπονητών που ιδρύθηκαν το 1983 στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Ξεκίνησε στις 14.20 η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ όπου υπάρχει απαρτία εκπροσώπων και των 12 μελών της Volleyleague 2012-13. Για πρώτη φορά συμμετέχουν  εκπρόσωποι της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ αλλά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Πριν την συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος καλοσώρισε τον Κώστα Παπασταθόπουλο (εκπρόσωπο της Παναχαϊκής) και τον Κώστα Κοτσάτο (εκπρόσωπο της ΑΕΚ) και τους σύστησε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τους έγινε ενημέρωση επί της διαδικασίας.
Ο Πολωνός προπονητής Βιέτσλαβ Τσάγια (όπως προφέρεται το όνομα του στα πολωνικά - βιογραφικό) συνεχίζει την επίσκεψη του στην Ελλάδα έχοντας επαφές με παράγοντες και προπονητές για ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη του βολεϊ.Ο Τσάγια είναι προσκεκλημένος της ΕΣΑΠ και του προέδρου της Νίκης Αιγινίου Δημήτρη Αυλίδη.
Σελίδα 1 από 2
Βρίσκεστε εδώ: News Σ.Ε.Π.ΠΕ.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject