Print this page
13-09-2022

Ο.Φ.Η.: Διάκριση για το γραφείο Τύπου - Τιμήθηκε ο Γιώργος Κορτσιδάκης

Rate this item
(0 votes)
Το γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η. το οποίο μάλιστα έβγαλε σήμερα στον αέρα το νέο website του συλλόγου τιμήθηκε από την ΕΣΑΠ ως το καλύτερο γραφείο Τύπου για τη σεζόν 2021-22.

 

Είναι ένας νέο θεσμός που έχει καθιερώσει το γραφείο Τύπου της ΕΣΑΠ για την τόνωση των κινήτρων των επαγγελματιών που εργάζονται για την προβολή του αθλήματος αλλά και την αναγνώριση της προσφοράς εκλεκτών συναδέλφων όπως ο Γιώργος Κορτσιδάκης που απέσπασε την διάκριση. Μάλιστα την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικογράφων Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

 

Ο Γιώργος Κορτσιδάκης είπε χαρακτηριστικά: "Με αφορμή την μεγάλη τιμή, που μας έκανε επαγγελματική λίγκα του βόλει (ΕΣΑΠ), να τιμήσει το ΤΑΑ ΟΦΗ και το Γραφείο Τύπου, για την ενημέρωση που παρέχει στα ΜΜΕ, θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω την οικογένεια του βόλει, για την αναγνώριση της προσπάθειας μας. Θα ήθελα  να ευχαριστήσω τον Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΕΣΑΠ Κώστα Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει τις βάσεις, για την προβολή, αυτού του υπέροχου και αδικημένου -απο πολλούς- αθλήματος. Πλέον, οι επαγγελματικές ομάδες του βόλει, έχουν επαγγελματίες δημοσιογράφους, για την παροχή της ενημέρωσης και αυτό είναι μια μεγάλη κατάκτηση, του χώρου μας. Η αναγνώριση της δουλειάς μας, σαν ΤΑΑ ΟΦΗ, απο επαγγελματίες δημοσιογράφους, με τους οποίους καθημερινά, δίνουμε την μάχη της όσο το δυνατόν καλύτερης προβολής του αγαπημένου μας βόλει, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας. Το να λάβω δε, την τιμητική πλακέτα απο τον "δάσκαλο" της δημοσιογραφίας Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ήταν για μένα μια απο τις κορυφαίες μου στιγμές, στις σχεδόν τρείς δεκαετίες που συμπληρώνω, σε αυτή τη δουλειά. Για να έρθει αυτό το βραβείο όμως, όπως τόνισα και στην υπέροχη εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος, χρειάστηκε να έχω και τις συνθήκες, για να δουλέψω. Και αυτές τις συνθήκες, μου τις παρέχει απλόχερα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, με τον οποίο μοιραζόμαστε καθημερινά το ίδιο όραμα: Να φέρουμε το βόλει του ΟΦΗ μας, όσο το δυνατόν πιο ψηλά!"

 

Υπενθυμίζεται πως τη σεζόν 2020-21 είχε τιμηθεί το Γραφείο Τύπου του Φιλίππου Βέροιας στο πρόσωπο του συναδέλφου Ηλία Παπαϊωάννου.