Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-11-2013

Γιάννης Μέλκας: «Δεν υπάρχουν αγώνες ζωής και θανάτου...»

Rate this item
(2 votes)
Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Αιγινίου Γιάννη Μέλκα ο οποίος πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός με την απώλεια του Γιώργου Περσιανλή από την κόρη του που αγωνίζεται στην ομάδα του Άρη και είδε τον προπονητή της να καταρρέει στον πάγκο.

«Σήμερα αποδείχτηκε πως δεν υπάρχουν αγώνες “ζωής και θανάτου” όπως συνηθίζουμε να λέμε. Με την απώλεια του Περσιανλή αποδείχτηκε πως ο θάνατος δεν συγκρίνεται με τίποτα. Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο και έναν καλό φίλο. Ο Περσιανλής ήταν προπονητής στην ομάδα του Άρη που παίζει η κόρη μου και κατέρρευσε μπροστά της. Τα λόγια για όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Απλά πρέπει να καταλάβουμε πως το βόλεϊ είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο. Πρέπει να δώσουμε άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου. Θα είμαστε όλοι εκεί για το τελευταίο «αντίο». Η χαρά μας για τη νίκη επί της Παναχαϊκής επισκιάστηκε. Εύχομαι η Πάτρα να βρει το δρόμο της».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Νίκη Αιγινίου Γιάννης Μέλκας: «Δεν υπάρχουν αγώνες ζωής και θανάτου...»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject