Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-11-2013

Ντεμπούτο του Γκάλιτς και νίκη της ΑΕΚ 2-1 σετ

Rate this item
(0 votes)
Cannot find PAO/2013-14/Galic folder inside /var/www/vhosts/volleyleague.gr/public_html/images/photogallery/PAO/2013-14/Galic/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40
Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Λεωφόρο η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό 2-1. Στον αγώνα έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό ο Κροάτης ακραίος Ντανιέλ Γκάλιτς (φωτό). Απώλεια για την ΑΕΚ ο τραυματισμός του Παγιάν που έπαθε διάστρεμμα στο 1ο σετ.
Ο Κροάτης άσος, που προπονούταν τις τελευταίες εβδομάδες στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση ενώ άφησε θετικές εντυπώσεις. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1 σετ από την ΑΕΚ, παίζοντας δυο σετ πολύ καλά. 
 
Αμέσως μετά, ο διεθνής Κροάτης μίλησε για τις πρώτε εντυπώσεις του: «Ένιωσα αρκετά καλά αν και ήταν η πρώτη μου γνωριμία με τους νέους μου συμπαίκτες και η πρώτη μου επαφή με τον πασαδόρο. Παίξαμε δύο σετ καλά, στο τρίτο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας αλλά είναι νωρίς ακόμα» ενώ για το πώς αισθάνεται που φοράει τα «πράσινα» τόνισε: «Απολαμβάνω που είμαι στον Παναθηναϊκό, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Θα δουλέψω όσο γίνεται περισσότερο μέχρι τον αγώνα κόντρα στη Νίκη Αιγινίου. Θέλω να βοηθήσω για την πρώτη μας νίκη και να δώσω το 100% μου». Τέλος, ο Γκάλιτς θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Εθνικού: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον προπονητή για τη φιλοξενία τους και για ότι έκαναν για εμένα». 
 
Τα σετ: 25-21, 23-25, 14-25.

ΠΑΟ (Λάιος): Γκάλιτς, Μουρ, Στιβαχτής, Αμορόσο, Καριπίδης, Μπέλος  / Πολυχρονιάδης (λ), Μαδούρας, Μανιόπουλος, Καπίρης, Λιόντας.

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Τόρες, Παπακυριάκου, Παγιάν, Μαντέκας, Γκενς, Πέτρογλου / Γκούζντα (λ), Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος,Τοκάνης, Κρέτσης, Ρουμελιωτάκης.

 
 
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναθηναϊκός Α.Ο. Ντεμπούτο του Γκάλιτς και νίκη της ΑΕΚ 2-1 σετ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject