Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-01-2014

ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου (12η αγωνιστική, 11/1, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νίκης Αιγινίου για άλλη μία φορά μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο σε βαθμολογικό επίπεδο αλλά κι επειδή έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές λίγες μέρες νωρίτερα. Το ραντεβού έχει οριστεί για το Σάββατο 11/1, 19.00 στο PAOK Sports Arena.

Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή τον Θανάση Στράντζαλη που μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν προπονητής της... Νίκης Αιγινίου με την οποία μάλιστα είχε νικήσει τον δικέφαλο όταν προπονητής ήταν ο σημερινός τεχνικός της Νίκης Γιάννης Μέλκας.

Οι αλλαγές...

Επίσης, οι διοικήσεις των δύο ομάδων τις τελευταίες ημέρες έκαναν ανταλλαγές και προσθήκες.

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε στη Νίκη Αιγινίου τον κεντρικό Δημήτρη Χαραλαμπίδη και τον διαγώνιο Νίκο Παλέντζα, πήρε από τη Νίκη Αιγινίου τον κεντρικό Μιχάλη Χριστοφορίδη, αποδέσμευσε τον Σλοβένο ακραίο Γέρνει Ποτόσνικ και στη θέση του αποκτήθηκε ο Αμερικανός ακραίος Μπράντλεϊ Κολγκέιτ Λόουσον.

Προφανής στόχος των αλλαγών η βελτίωση του αγωνιστικού προφίλ της ομάδας, η νέα αρχή και η βαθμολογική ανάκαμψη με στόχο να καλυφθεί η απόσταση από την πρώτη 4αδα.

«Νέα αρχή»

Η έδρα δεν έχει βοηθήσει καθόλου τον ΠΑΟΚ καθώς σε 5 εντός έδρας αγώνες έχει μόλις μία νίκη και στους δύο τελευταίους αγώνες έχει 2 ήττες με Παμβοχαϊκό και Φοίνικα.

«Λόγω των αλλαγών που έγιναν ο αυριανός αγώνας έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον», παραδέχτηκε ο Θανάσης Στράντζαλης και πρόσθεσε: «Είναι το πρώτο ματς μετά από πολλές αλλαγές και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις ισορροπίες που θα υπάρξουν. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Μετά τις αλλαγές η ομάδα θέλει λίγο χρόνο για να βρει το ρυθμό της αλλά δυστυχώς πιεζόμαστε πολύ από τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Άλλωστε μετά το ματς με τη Νίκη ακολουθεί ο αγώνας με τη γερμανική Μπιουλ».

«Μονόδρομος»

O κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η αντίπαλος ομάδα έκανε κάποιες αλλαγές και θα παραταχθεί ενισχυμένη. Όσο αφορά την δική μου ομάδα έχουμε δουλέψει καλά όλο αυτό το διάστημα για να πάρουμε τη νίκη. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από το τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας τη νέα χρονιά. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος καθώς θέλουμε στο δεύτερο γύρο να κάνουμε μια νέα αρχή και να καλύψουμε το το χαμένο βαθμολογικό έδαφος προκειμένου να παραμείνουμε εντός των στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου».

Μιχάλης Χριστοφορίδης: «Επιστρέφω σε οικείο περιβάλλον»

«Κυνηγάει» τον ΠΑΟΚ

Η Νίκη Αιγινίου μετά από έναν επιτυχημένο Α΄ γύρο όπου συγκέντρωσε 11 βαθμούς προσπαθεί να διατηρήσει τις δυνάμεις της και αν είναι δυνατόν να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ που με 15 βαθμούς είναι στην 8η θέση.

Νέα πρόσωπα στην ομάδα της Πιερίας είναι ο κεντρικός Δημήτρης Χαραλαμπίδης και ο διαγώνιος Νίκος Παλέντζας οι οποίοι έφυγαν από τον ΠΑΟΚ ώστε να έχουν πιο ενεργό ρόλο.

«Θέλαμε ευκαιρίες»

«Αποφάσισα να φύγω από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που είχα. Ελπίζω στη Νίκη να πραγματοποιήσω τους στόχους μου. Δεν είναι εύκολες οι αλλαγές αλλά ελπίζω να έγιναν για καλό και με τη Νίκη να πετύχουμε τους στόχους μας», δήλωσε ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης.

Ο Νίκος Παλέντζας πρόσθεσε: «Δεν είχα παιχνίδια στον ΠΑΟΚ και αποφάσισα να πάω σε ομάδα που θα μου δώσει περισσότερες ευκαιρίες. Η Νίκη είναι καλή, ελπιδοφόρα και οργανωμένη ομάδα και περιμένουμε να έχουμε μία καλύτερη πορεία».

«Χαίρεσαι αυτούς τους αγώνες»

Ο τεχνικός της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας είπε: «Ο αγώνας είναι ιδιαίτερος για πολλούς λόγους και είναι πολύ ωραίο να ζεις αυτά τα παιχνίδια όπου υπάρχουν πολλές αλλαγές ρόλων και προσώπων. Χαίρεσαι να ζεις αυτούς τους αγώνες. Στα τελευταία ματς των δύο ομάδων δεν έχουν μετρήσει πολύ οι έδρες. Θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

Ποτέ στην έδρα του

Η αυριανή αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νίκης Αιγινίου θα είναι η 4η των δύο ομάδων στην Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο δικέφαλος νίκησε στον Α΄ γύρο στο Αιγίνιο με 3-0 σετ αλλά στην έδρα του δεν έχει νικήσει την ομάδα της Πιερίας η οποία τη σεζόν 2012-13 μέτρηση δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

 

Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14

(12η αγωνιστική)

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρος, 18.00: Φοίνικας Σύρου – Α.Ο.Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης. Γραμματεία: Πιρπίνια

Γυμναστήριο «PAOK Sports Arena» 19.00: ΠΑΟΚ – Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χ., Δρανίτσας. Γραμματεία: Αγραγγέλου

Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» 19.00: Εθνικός Αλεξ. - Α.Σ.Άρης

Διαιτητές: Μπαντιανίδης, Τζεπκινλής. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Μουτζούρης, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Παπαχρήστου

Γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» 19.30 (NOVA): Γ.Σ. Λαμία – Ολυμπιακός

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Σακελλάρης, Μαυράκης. Γραμματεία: Τσίγκας

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα 17.30 (NOVA - Live): ΑΕΚ – Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μουλά Ε. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Τσάκας, Aντωνόπουλος. Γραμματεία: Μαυρικίδου

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.00 (NOVA): Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Οικονόμου Μ, Ράντσιου. Γραμματεία: Λιάκου

 Η βαθμολογία: ΕΔΩ
 
 
Η ιστορία των αναμετρήσεων Π.Α.Ο.Κ. - Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου
2013-14
11/01/2014: Volleyleague 12η Π.Α.Ο.Κ. - Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου
12/10/2013: Volleyleague Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου - Π.Α.Ο.Κ. 1-3 (29-27, 20-25, 14-25, 17-25) περιγραφή
05/10/2013: Λιγκ Καπ (Αιγίνιο) Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (24-26, 23-25, 24-26)
2012-13
16/02/2013 Volleyleague 18η Π.Α.Ο.Κ. - Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου 0-3 (16-25, 16-25, 17-25)
24/11/2012 Volleyleague Μ.Α.Σ.Νίκη Αιγινίου - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 (26-28, 25-20, 25-16, 25-21)
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΟΚ - Νίκη Αιγινίου (12η αγωνιστική, 11/1, 19.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject