Print this page
31-01-2014

Παναγιώτης Πελεκούδας - Ηλίας Λάππας: «Ήρθαμε για το Κύπελλο» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Παναγιώτης Πελεκούδας και ο αρχηγός και ακραίος της ομάδας της Σύρου Ηλίας Λάππας δήλωσαν μετά τη νίκη επί της Λαμίας με 3-0 σετ:
Ο κεντρικός του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Ήταν καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί σε κάποια στοιχεία και να πάρουμε το προβάδισμα κυρίως στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο και τρίτο σετ μας πίεσε πάρα πολύ η Λαμία και ευτυχώς καταφέραμε και πήραμε την νίκη».
 
Για τον τελικό αύριο: «Είναι ένα παιχνίδι που κάθε αθλητής θέλει να παίζει και αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλά αύριο».
 
 «Ήρθα για το κύπελλο»
 
Ο αρχηγός και ακραίος του Φοίνικα Σύρου Ηλίας Λάππας δήλωσε: «Νομίζω κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν αφήσαμε την Λαμία να μπεί στο παιχνίδι. Όπως είπε και ο κόουτς της Λαμίας δούλεψε σε μας πολύ καλά το σερβίς, μπλοκ και άμυνα. Είχαμε κάποια προβληματάκια στην επίθεση αλλά πήραμε καθαρά το παιχνίδι και θέλουμε να είμαστε ξεκούραστοι για τον αυριανό τελικό. Δεν ήρθα εδώ για μια απλή παρουσία, ήρθα εδώ για να διεκδικήσω το Κύπελλο. Νομίζω ήρθε η ώρα μας για να σηκώσουμε το τρόπαιο».
 
Για την προτίμηση του ανάμεσα σε Εθνικό και ΑΕΚ: «Κάποια προτίμηση δεν υπάρχει, σίγουρα θα παίξουμε με την ομάδα που θα κάνει την καλύτερη εμφάνιση σήμερα. Δεν γίνεται να διαλέξεις κάποιον αντίπαλο».
 
Δίνεις ραντεβού πάλι εδώ με το Κύπελλο;
 
«Όχι εδώ μέσα, στο γήπεδο θα το σηκώσω το Κύπελλο και μετά θα έρθω απο εδώ».
 
 
 
Ο Φοίνικας Σύρου στον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» (φωτό)
 
Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Καθοριστικό το διαιτητικό video» (video)
 
Παναγιώτης Πελεκούδας - Ηλίας Λάππας: «Ήρθαμε για το Κύπελλο» (video)
 
 
 
 

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media