Print this page
05-02-2014

Συγχαρητήρια από Ελγκέτα και εισιτήρια με Εθνικό

Rate this item
(0 votes)
Ο Αργεντινός προπονητής Χόρχε Ελγκέτα που θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ επικοινώνησε με τους ανθρώπους της «Ένωσης» για να δώσει τα συγχαρητήρια του στους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στο Φάιναλ-4 της Αλεξανδρούπολης. Ο Αργεντινός προπονητής εξέφρασε τη χαρά του για την επιτυχία της ομάδας και ταυτόχρονα την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην χώρα μας, όπου έχει αγωνιστεί ως παίκτης.

Ο Ελκέτα ο οποίος συμφώνησε με την διοίκηση του ΤΑΑ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την τωρινή του ομάδα Όμπρε στην Αργεντινή στο τέλος του μήνα. Στην Αθήνα αναμένεται στις 4-5 Μαρτίου για να γνωρίσει τους συνεργάτες και τους παίκτες του και να πιάσει δουλειά.

Τα εισιτήρια με Εθνικό

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Εθνικού Αλεξανδρούπολης τέθηκαν από σήμερα το μεσημέρι στην κυκλοφορία. Κοστίζουν 5 ευρώ και διατίθενται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια). Αφενός η σπουδαιότητα του σαββατιάτικου αγώνα, αφετέρου η γιορτή για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ έχουν σημάνει συναγερμό στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα το Σάββατο (8/2 στις 19:30) στο κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας.