Print this page
06-02-2014

Θεόδωρος Παπαδημητρίου: «Όλες μας οι δυνάμεις στο πρωτάθλημα»

Rate this item
(0 votes)
Με πρωινή προπόνηση (βάρη) και μία απογευματινή (Μίκρα) ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (08/02, 20.30) απέναντι στη Νίκη Αιγινίου για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αγώνα του Κυπέλλου και όλα όσα συνέβησαν την Τρίτη (04/02) στην Αλεξανδρούπολη, απέναντι στον Εθνικό.

Ο Θόδωρος Παπαδημητρίου πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Εθνικό αναφερόμενος στον αγώνα της Τρίτης τόνισε: «Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη, αλλά νομίζω ότι κερδίσαμε στη διάρκεια του αγώνα. Από διαιτητικά λάθη του δεύτερου διαιτητή κ. Ιωαννίδη χάσαμε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Έγιναν λάθη στο πέμπτο σετ της αναμέτρησης με κρισιμότερο και καταφανέστατο αυτό στο 11-13».

Ο ακραίος του ΑΡΗ μίλησε και για όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου. «Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και κάθε αθλητής χαίρεται να παίζει σε τέτοιες έδρες. Παρ’  όλα αυτά μια μερίδα του κόσμου, η μειοψηφία, προκαλούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποκορύφωμα στη λήξη. Είναι κρίμα γιατί κάποιοι από αυτούς είναι και αθλητές που έχουν παίξει σε ομάδες της Θεσσαλονίκης σε μικρότερες κατηγορίες και τους ξέρουμε ακόμη και ονομαστικά.  Από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες του Εθνικού στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους και να τονίσω ότι με τους αθλητές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Όσο για τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου ο 29χρονος παίκτης δήλωσε: «Πρέπει να συγκεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος να κάνουμε ταμείο»

Πηγή: arisac.gr