Print this page
16-04-2013

«Ραντεβού στο Βραχάτι»

Rate this item
(1 Vote)

Ραντεβού στο Βραχάτι για τον 3ο και 4ο τελικό την Παρασκευή κσι το Σάββατο έδωσαν ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Γιάννης Μαντέκας και ο πασαδόρος της ομάδας του Βραχατίου Νίκος Καραγιάννης:

Ο ακραίος του Παμβοχαϊκού Γιάννης Μαντέκας δήλωσε:

«Ότι κάναμε εμείς στο πρώτο ματς, το έκανε απόψε ο Ολυμπιακός. Μας πίεσε στο σερβίς και δεν μας βγήκε η υποδοχή στα δύο πρώτα σετ, ενώ στο 3ο είχαμε το πάνω χέρι, αλλά δεν καταφέραμε στο τέλος να επικρατήσουμε. Ήταν αναμενόμενο ότι θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός, μετά τη χθεσινή ήττα. Νομίζω ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και θα πάει μακριά η σειρά. Πάμε τώρα για δύο ματς στο Βραχάτι και όποιος δείξει ότι το θέλει περισσότερο θα τα καταφέρει. Στην έδρα μας παίζουμε καλά, έχουμε τον κόσμο μας και νομίζω ότι θα είμαστε σε καλή κατάσταση».

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Νίκος Καραγιάννης είπε:

«Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποφασισμένος, καλύτερα προετοιμασμένος και διαβασμένος, όπως εμείς στο πρώτο ματς. Του βγήκαν και κάποιες κρίσιμες φάσεις. Στο 3ο σετ πιέσαμε και αν δεν κάναμε κάποια ατομικά λάθη στο τέλος, θα μπαίναμε και πάλι στο ματς. Όλα είναι ανοικτά, αμφίρροπα για τη συνέχεια. Στο Βραχάτι είμαστε δυνατοί, ο κόσμος μας στηρίζει και εύχομαι να πάνε όλα καλά».