Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-08-2013

Φτάνει ο Λουστάκου, Τρίτη η πρεμιέρα στο Αιγίνιο

Rate this item
(0 votes)
Μία ημέρα θα... αργήσει η έναρξη της προετοιμασίας της Νίκης Αιγνίου η οποία τελικά θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Αυγούστου και όχι την Δευτέρα 19/8 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
 Η 24ωρη αναβολή κρίθηκε απαραίτητη από τον Γιάννη Μέλκα προκειμένου να βρίσκεται και ο Σουηδός διεθνής πασαδόρος Νταρντάν Λουστάκου (φωτό) που φτάνει αύριο στο Αιγίνιο μέσω Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται πως η Νίκη Αιγινίου απέκτησε ακόμα τον Άγγελο Αγγελή (λίμπερο από τον ΠΑΟΚ), τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη (ακραίος από τον ΠΑΟΚ) και τον Αμερικανό κεντρικό Έρικ Νταλέιτζ από το Πανεπιστήμιο Λοϊόλα Σικάγο ο οποίος θα φτάσει στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη.
 
Από την ομάδα της περιόδου 2012-13 έμεινε ο Αμερικανός ακραίος Σπένσερ Μακλάχλιν και οι Τάσος Αναστασιάδης (πασαδόρος), Βασίλης Γεωργόπουλος (διαγώνιος), Αλέξανδρος Γεωργόπουλος (διαγώνιος), Χρήστος Γκορίδης (κεντρικός), Παναγιώτης Παράσογλου (ακραίος), Θεόδωρος Βουλκίδης που προωθήθηκε από την εφηβική ομάδα της Νίκης).
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Νίκη Αιγινίου Φτάνει ο Λουστάκου, Τρίτη η πρεμιέρα στο Αιγίνιο
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject