Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-08-2013

Με Νταλίτζ και Λουστάκου ξεκίνησε η Νίκη Αιγινίου

Rate this item
(0 votes)
Με τον Σουηδό Λουστάκου έφτασε στο Αιγίνιο και ο δεύτερος ξένος της ομάδας Έρικ Νταλίτζ. Ο Αμερικανός κεντρικός τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Μέλκα ενώ μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου θα έρθει ο δεύτερος αμερικανός και τρίτος ξένος Σπένσερ Μακλάχλιν που ανανέωσε το συμβόλαιο του από τη σεζόν 2012-13.
Ο στόχος που θέτει η διοίκηση είναι η 8αδα και αποφυγή των περιπετειών των πλέι άουτ. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μέλκας μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης για το σχεδιασμό και την προετοιμασία της ομάδας του: 

«Στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, παίζει πλέον σημαντικό ρόλο η περικοπή της ενίσχυσης από τον ΟΠΑΠ. Δε σας κρύβω ότι έτσι χάσαμε και τον Ντος Σάντος.
Καμία ομάδα δεν έχει κάνει μέχρι τώρα περικοπές.  Αυτό αποτελεί παράπονο τόσο δικό μου όσο και της διοίκησης, διότι η μόνη ομάδα που μίλησε για περικοπές ήμασταν εμείς. Η ποιότητα του πρωταθλήματος παρόλα αυτά πιστεύω δε θα αλλάξει. Οι παίκτες είναι οι ίδιοι. Ειδικά οι Έλληνες της Α1 είναι οι ίδιοι με πέρσι. Άρα η ποιότητα θα είναι αυτή. Έχει πέσει σίγουρα τα τελευταία 3 χρόνια αλλά ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος και θα παιχτεί πλέον στο τι ξένους καταφέρει να φέρει η κάθε ομάδα. Κρατήσαμε στην υποδοχή τον Μακλάχλιν, φέραμε τον Μαυροβουνιώτη τον οποίο γνώριζα από την θητεία μου στον ΠΑΟΚ. Με τη δουλειά και τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε. Οι συνθήκες είναι άριστες εδώ στο Αιγίνιο. Είναι η εντιμότητα που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους και την ομάδα. Αυτό είναι όπλο. Είναι μεγάλο καλό να βλέπει ο πρόεδρος και η διοίκηση τους παίκτες και τους προπονητές στα μάτια.Τα λέμε και μεταξύ μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα χρειάζεται δουλειά. Δουλειά και προσήλωση στο να είμαστε εκεί που πρέπει».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Νίκη Αιγινίου Με Νταλίτζ και Λουστάκου ξεκίνησε η Νίκη Αιγινίου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject