Print this page
21-10-2019

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων και η μπάλα του Κοκκινάκη

Rate this item
(0 votes)
Με τους Παναγιώτη Πελεκούδα, Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και Μενέλαο Κοκκινάκη να δίνουν ιδιαίτερο και πρωτότυπο τόνο στην εκδήλωση της κλήρωσης βραβεύσεων τιμήθηκαν οι κορυφαίες ομάδες και οι κορυφαίοι αθλητές της σεζόν 2018-19 στο ελληνικό ανδρικό βόλεϊ.

Αρχικά έγινε η βράβευση του πρωταθλητή Ολυμπιακού, του κατόχου του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς" Ολυμπιακού και του κυπελλούχου ΠΑΟΚ.

 

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε αναμνηστικό λάβαρο στον πρωταθλητή Ολυμπιακό το οποίο παρέλαβε ο Γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος.

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής έδωσε στον κύριο Δαλέζιο και το λάβαρο του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς".

 

 

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παρέδωσε στον ΠΑΟΚ και στον Κώστα Παϊσιάδη το λάβαρο του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

 

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις της κορυφαίας ομάδας για τη σεζόν 2018-19 έτσι όπως την ανέδειξαν οι ψήφοι των προπονητών των 11 ομάδων της Volleyleague.

 

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2018-19

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Δανία, Παναθηναϊκός)

 
Κεντρικός: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
 
Κεντρικός: Αλεξάντερ Όκολιτς (Σερβία, ΠΑΟΚ)
 
Ακραίος: Γερούν Ραουβέρντινκ (Ολλανδία, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
 
Ακραίος: Ντίας Σόουζα Εβάντρο (Βραζιλία, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

 
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
 
Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Καναδάς, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

 
Κορυφαίος Κάτω 20 ετών: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

 
Προπονητής: Φερνάντο Μουνιόθ (Ισπανία - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

*Τα βραβεία των Σμιτ, Ραουβέρντινκ παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος

και του πρωταθλητή Ευρώπης Αλεξάνταρ Οκολιτς ο Κώστας Παϊσιάδης του ΤΑΑ ΠΑΟΚ.

Το βραβείο του Εβάντρο πήρε ο τιμ μάνατζερ του Φοίνικα Μανώλης Βαμβακούσης.

«Αν κάνετε τα μισά»

«Κύριε Υπουργέ τα μισά να κάνετε από όσα είπατε εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν ήρθαμε να πούμε για παράπονα αλλά να τα διορθώσουμε. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να αφήσουμε στη νεά γενιά καλά πράγματα και να το πάει ακόμα πιο πέρα το άθλημα», είπε ο Παναγιώτης Πελεκούδας απευθυνόμενος στον υπουργο.

«Είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός το πρωτάθλημα θα γίνεται καλύτερο. Εμείς οι νέοι είμαστε αισιόδοξοι και εύχομαι όλοι να το απολαύσουν», πρόσθεσε ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πάλι γνώριμα πρόσωπα. Έλειπα στη Γαλλία δύο χρόνια σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα και τα μάτια μου είδαν αρκετά πράγματα. Αυτό που κράτησα είναι ότι εκεί το βόελϊ είνα ιγιορτή. Σιγά σιγά και το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει να μετατρέπεται έτσι και αυτό είναι θετικό. Όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε κάτι για το καλό του βόλεϊ και να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη».

Η μπάλα του Κοκκινάκη στον Αυγενάκη

Μετά την ολοκλήρωση των ατομικών βραβεύσεων ο Μενέλαος Κοκκινάκης χάρισε στον υφυπουργό αθλητισμού μία μπάλα από το νέο μοντέλο της Mikasa που θα παίζονται οι αγώνες του νέου πρωταθλήματος της Volley League. «Σας προσφέρουμε τη μπάλα για να την βάλετε στο γραφείο σας και για να σας θυμίζει τα παιδικά σας χρόνια. Θέλουμε να σας βλέπουμε στα γήπεδα του βόλεϊ», είπε ο Κοκκινάκης στον υφυπουργό.

 

Η Ελπίδα και ο Ο.ΦΗ.

Ξεχωριστή ενότητα βραβεύσεων είχαν οι δύο ομάδες που ανέβηκαν από την Α2 ανδρών και θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη νέα ομάδα.

Ο Ο.Φ.Η. τιμήθηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Νότιο όμιλο της Α2. Ο υπεύθυνος του τμήματος Γιάννης Δανδάλης παρέλαβε το λάβαρο ανόδου από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος κατάγεται και από το Ηράκλειο και αφού έπλεξε το εγκώμιο των παραγόντων του Ο.Φ.Η. ευχήθηκε καλή σεζόν.

Τιμήθηκε ο Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων. Ο εκπρόσωπος του Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων Γιώργος Κασαπίδης παρέλαβε το βραβείο και την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

 

Τιμή σε Εθνική Ανδρών, Πήγασο, Μίλωνα και Παναθηναϊκό

Την τιμητική της είχε η Εθνική ανδρών με την πρόκριση της στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Την βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ και εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Κωνστατίνος Παϊσιάδης και το έπαθλο παρέλαβε ο Γ.Γ. της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής.

Ο Παναθηναϊκός βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων μετά από 37 χρόνια. Το έπαθλο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Παλαιολόγος και την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Στέφανος Αυγουλέας.



Ο ΑΟΝΣ Μίλων βραβεύτηκε για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Ο πρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλων Μιχάλης Σακελαρίδης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Α.Ο.Π.Κηφισιάς Γιώργο Παπαδόπουλο.



Την τιμητική του είχε ο Πήγασος Πολίχνης καθώς κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων. Το βραβείο παρέλαβε για τον Πήγασο ο Γιώργος Μιχαλίτσιος από τα χέρια του ομοσπονδιακού προπονητής και προπονητή της Εθνικής ανδρών Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

 

Το μήνυμα του Ανδρεόπουλου

Με την ευκαιρία της βράβευσης ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό αθλητισμού είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές που στήριξαν την Εθνική ανδρών και καταφέραμε όλοι μαζί να φέρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Κύριε υπουργέ η στήριξη σας ήταν πολύτιμη. Σας ευχαριστούμε. Σας θέλουμε κοντά στο βόλεϊ και να ξέρετε πως το βόλεϊ είναι ένα ευγενές και ωραίο άθλημα που χρειάζεται στήριξη για να σταθεί και να απαπτυχθεί».

 

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2019-20

Ταρνατόρος: «Θα δουλέψουμε για να μην έχουμε άλλα προβλήματα»

Αυγενάκης: «Είμαι στο βόλεϊ με την καρδιά μου»

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων και η μπάλα του Κοκκινάκη

 

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media