Print this page
19-04-2021

Final-4 Νίκος Σαμαράς: Αυτοί που σήκωσαν... κούπα στη Βέροια

Rate this item
(0 votes)
Οι βραβεύσεις και οι απονομές είχαν την τιμητική τους στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που έγινε στη Βέροια

 

Οι βραβεύσεις που έγιναν το βολεϊκό διήμερο στη Βέροια με την πρωτοβουλία των συνδιοργανωτών του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς έγιναν σε αθλητές, διαιτητές, παράγοντες και φυσικά στις ομάδες που πήραν τις κούπες.

 

Δύο απονομές στον Φοίνικα ΟΝΕΧ

Στον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ πριν από τον τελικό έγινε η απονομή του κυπέλλου για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Volley League 2020-21 πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και πρόεδρος της Αγωνοδίκου Επιτροπής Γιώργος Παπαδόπουλος και το κύπελλο παρέλαβε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Χρήστος Καφτηράνης.

Φωτογραφία: 0 Χρήστος Καφτηράνης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος (δεξιά)

 

 


Η απονομή που άργησε ένα χρόνο


Ξεχωριστή στιγμή ήταν η απονομή στον διοργανωτή Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας του κυπέλλου του πρωταθλήματος Α2 ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 που κατέκτησε αλλα η απονομή δεν έγινε λόγω της καραντίνας και των υγειονομικών μέτρών κατά του covid. Την απονομή έκανε το μέλος του νέου Δ.Σ. της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και εκπρόσωπος του Γ.Α.Σ. Αρχελάου Κατερίνης Χρήστος Τασχουνίδης.

Φωτογραφία: Ο Χρήστος Τασχουνίδης δίνει το κύπελλο  (δεξιά).

 

 

Ο δήμαρχος τίμησε τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ


Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος τίμησε τον δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη για την πολύτιμη συμπαράσταση και τη συνεισφορά του στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς για πρώτη φορά στη Βέροια.

Φωτογραφία: Ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Παντελής Ταρνατόρος (δεξιά).

 

 

Πλακέτες Ταρνατόρου, Πιτούλια

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος τίμησε τον πρόεδρο του ΤΑΑ Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας Δημήτρη Πιτούλια για την επιτυχημένη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2021 για την προσφορά του στο βόλεϊ αλλά και ο Φίλιππος Βέροιας την ΕΣΑΠ για την συμβολή της στην ανάπτυξη του αθλήματος.

 

 

 

 

Δεν ξέχασαν τον πρώην πρόεδρο

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος τίμησε τον πρώην πρόεδρο του Α.Π.Σ.Φίλιππο Βέροιας Νίκο Ουσουτζόγλου για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Φωτογραφία: Ο Παντελής Ταρνατόρος και ο Νίκος Ουσουτζόγλου

 

 

 

Επαινοι στους διαιτητές


Η ΕΣΑΠ απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στους διαιτητές, επόπτες και γραμματείες της διοργάνωσης του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Τιμήθηκαν οι Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος, Βασίλης Βασιλειάδης, Μανώλης Γεωργιάδης, Ανέστης Σαρακινίδης, Χρήστος Βένος, Σταύρος Σταυρίδης και Χριστίνα Παπαδοπούλου, Μαρίνα Ψάρρα, Κατερίνα Πασπαλά. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ Κώστας Παπασταθόπουλος.

 Φωτογραφία: Το σώμα της διαιτησίας στο φάινα-4 της Βέροιας με επικεφαλής τον πρεσβύτερο Σταμάτη Μιχελινάκη.

 

 

Τιμή στον Γεροθόδωρο ενόψει τελικού Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΕΣΑΠ τίμησε τον διεθνή διαιτητή, Επαμεινώνδα Γεροθόδωρο για την προσφορά του στην Ελληνική διαιτησία. Ο καταξιωμένος Έλληνας διαιτητής την 1η Μαΐου θα διευθύνει ως πρώτος διαιτητής τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ευρώπης Ανδρών. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ Κώστας Παπασταθόπουλος.

Φωτογραφία: Ο Νώντας Γεροθόδωρος και ο Κώστας Παπασταθόπουλος (δεξιά).

 

 

 

Τιμή στον Κ.Α.Π.Α. Βέροιας

Ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. ΦΙλίππου Βέροιας Δημήτρης Πιτούλιας τίμησε τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Α. Βέροιας Λεωνίδα Ακριβόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά του στη διοργάνωση του φάιναλ-4 Νίκος Σαμαράς.

 

Φωτογραφία: Ο Δημήτρης Πιτούλιας και ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος (δεξιά).

 

 

Ο Ράιτς MVP από το πρωτάθλημα

Ο Ιβάν Ράιτς πήρε το έπαθλο του MVP Βίκος Cola για την 6η και τελευταία αγωνιστική της β φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2020-21.

Φωτογραφία: Ο Ιβάν Ράιτς

 

 

Δια χειρός ΟΝΕΧ ο MVP

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ Πάνος Ξενοκώστας παρέδωσε στον Σλοβένο ακραίο του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ το βραβείο του Μ.V.P. της διοργάνωσης.

Φωτογραφία: Ο Πάνος Ξενοκώστας και ο Ζίγκα Στερν (δεξιά)

 

 

 

Η κούπα από τον δήμαρχο στον αρχηγό


Την απονομή του κυπέλλου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2020-21 στην ομάδα του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ έκανε ο δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης ο οποίος παρέδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας της Σύρου Θανάση Πρωτοψάλτη.

 

 Φωτογραφία: Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης (δεξιά)

 

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media