Print this page
10-05-2021

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου και ONEX NEORION SHIPYARDS συνεχίζουν μαζί

Rate this item
(0 votes)
Επίσκεψη πραγματοποίησαν στις εγκαταστάσεις της ONEX NEORION SHIPYARDS τα μέλη του ΤΑΑ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο Φοίνικα Σύρου και ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Πάνο Ξενοκώστα και τον Γενικό Διευθυντή Βασίλη Σαββίδη της εταιρείας για την αδιάλειπτη οικονομική και ηθική στήριξη τόσο στην επαγγελματική ομάδα όσο και στα διάφορα τμήματα του Ερασιτέχνη Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ.

 
Αποτέλεσμα αυτής της στήριξης, σε μια χρονιά που ταλανίστηκε από την πανδημία ήταν η πανάξια κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και η 2η θέση στο πρωτάθλημα της Volley League 2020-2021. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί ακόμα πιο δυνατή, με καλύτερη οργάνωση και δουλειά για να φέρει μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη διαφημίζοντας όπου αγωνίζεται τη Σύρο, τις Κυκλάδες και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 



Φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του League Cup στη Βέροια και από την βράβευση του Ζίγκα Στερν δωρίστηκαν στον κ Πάνο Ξενοκώστα που ήταν παρών και έζησε από κοντά τη χαρά του πρώτου τίτλου από τον Φοίνικα Σύρου.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ