Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-05-2021

Ο Ο.Φ.Η. ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Ζλατιλίδη

Rate this item
(0 votes)
Η οργάνωση του ΟΦΗ, για τη νέα περίοδο στην Volley League, ξεκίνησε με μια μεγάλη επιστροφή.


Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Volley League, για ρπώτη φορά στην ιστορία του, αναλαμβάνει το πόστο του Γενικού Αρχηγού, σε μια προσπάθεια της ομάδας, να οργανωθεί περισσότερο.

«Δημήτρη, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου!» αναφέρει στην ανακοίνωση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ για τον Δημήτρη Ζλατιλίδη, που έχει γράψει την δική του ιστορία στο βόλει του ΟΦΗ, τα τελευταία χρόνια.

Στην ανακοίνωση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει αναφέρει για την επιστροφή: «ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Volley League για πρώτη φορά στην ιστορία του, επιστρέφει στην ομάδα, απο άλλο πόστο, αυτό του Γενικού Αρχηγού. Δημήτρη, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου!»

Δανδάλης: «Ο Δημήτρης είναι κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ»

«Ο Δημήτρης είναι κομμάτι της ιστορίας του ΟΦΗ» ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει, Γιάννης Δανδάλης για την επιστροφή του Δημήτρη Ζλατιλίδη, στην ομάδα αποτο πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Οπως ανέφερε, ο Γιάννης Δανδάλης, «ο Δημήτρης όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει ως παίκτης και ως προπονητής. Νομίζω ότι η επάνοδος του με το νέο ρόλο, είναι κα΄τι σημαντικό και θα προσφέρει αρκετά και με τις γνώσεις του, αλλά και με το χαρακτήρα που έχει».

Ζλατιλίδης: «Το βάρος στο οργανωτικό κομμάτι»

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής με τον οποίο το βόλει του ΟΦΗ ανέβηκε πριν απο δυο χρόνια για πρώτη φορά στην Volley League, φάνηκε συγκινημένος για την επιστροφή του. Οπως ανέφερε «μετά απο ένα χρόνο αποχής απο τον οργανισμό του ΟΦΗ, αν και για μένα είμαι πάντα ζωντανό κύταρο του οργανισμού, γίνεται και επίσημα μια επιστροφή.

Ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός πια. Εχουμε βάλει με τον πρόεδρο  ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, για να μπορέσουμε να εξελίξουμε την ομάδα του βόλει.

Με δουλειά και συνέπεια θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε πράγματα. Αναλαμβάνω ένα διαφορετικό ρόλο σαν Γενικός Αρχηγός. Θα ρίξουμε βάση στο οργανωτικό κομμάτι της ομάδας, με ένα αξιόλογο προπονητή και ένα τιμ παικτών που θα φτιάξουμε τις επόμενες μέρες. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον ανταγωνισμό των 8 ομάδων και να κάνουμε με την ομάδα ένα βήμα μπροστά».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Ο.Φ.Η. Ο Ο.Φ.Η. ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Ζλατιλίδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject