Print this page
26-05-2021

Ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Κωστόπουλου

Rate this item
(2 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Βασίλη Κωστόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.


Ο 26χρονος ακραίος υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα των βορείων προαστίων. Πριν τα γαλανόλευκα της Κηφισιάς, ο Βασίλης Κωστόπουλος φόρεσε τα «χακί» καθώς εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα υπηρετεί την πατρίδα σε μονάδα του Έβρου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Βασίλης Κωστόπουλος τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που  θα αγωνιστώ στην Κηφισιά την επόμενη περίοδο. Επιστρέφω στην πόλη που μεγάλωσα και αγαπώ. Από μικρός, όταν ήμουν  στις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού είχα όνειρο να αγωνιστώ στην Κηφισιά και στη Volley League. Θέλω να προσφέρω στην ομάδα του Δήμου και τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Στη συνέχεια ο νέος ακραίος της Κηφισιάς επισήμανε: « Οι κινήσεις όλων των ομάδων φανερώνουν ότι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και αν μας δοθεί η ευκαιρία να χτυπήσουμε και μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Εύχομαι σε όλους μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και γεμάτα γήπεδα

• Ευχαριστούμε τον κ. Αντώνη Σολάρη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.



 Από το Γραφείο Τύπου του ΑΟΠ Κηφισιάς