Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-12-2022

Πήγασος Πολίχνης: Δηλώσεις Ηρακλής Θεοδόρου, Νίκος Μίλης (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου τόνισε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ:

 

«Ήταν ένα έπος. Μετά από τόσο καιρό λέμε τι άλλο θα μας συμβεί και σήμερα νικήσαμε τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Μία σπουδαία εμφάνιση σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε Σάββατο και τελείωσε Κυριακή. Συνεχίζουμε να μαχόμαστε. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά σήμερα βάλαμε τις βάσεις για τη συνέχεια. Ακόμα είμαστε στον πρώτο γύρο, υπάρχει δρόμος ακόμα. Στόχος μας είναι η παραμονή αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν φοβόμαστε κανέναν. Ο Πήγασος είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ανάπτυξη αγοριών στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε να εμπνέουν να ακολουθούν αυτό το όμορφο άθλημα».

 

Ο διαγώνιος του Πηγάσου Πολίχνης Νίκος Μίλης δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες ενός απαιτικού αγώνα. Μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Πήραμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για τον αγώνα με την Κηφισιά που θέλουμε και εκεί τη νίκη».

Media



Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2016-17 MVP Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης: Δηλώσεις Ηρακλής Θεοδόρου, Νίκος Μίλης (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject