Print this page
10-02-2023

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας (14η αγωνιστική, 11/2, 18:00, Live Streaming PAO T.V.)

Rate this item
(0 votes)
Στο ενδιάμεσο των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League. (Γυμναστήριο Άγιος Θωμάς, Μαρούσι, 14η αγωνιστική, 11/2, 18:00, Live Streaming PAO T.V., Διαιτητές: Βελώνης, Μουλά Λ.).

 

Oι πράσινοι προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ αλλά στο πρωτάθλημα έρχονται από την ήττα στη Σύρο που τους απομάκρυνε από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Έχουν 27 βαθμούς στη βαθμολογία και είναι στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -3 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθεί με απειλητικές διαθέσεις ο Μίλωνας.

 

Συνεπώς ο στόχος είναι διτός. Τρίποντο για να διατηρήσει τη θέση του στη βαθμολογία και οικονομία δυνάμεων ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Στην αποστολή θα είναι και ο Φερνάρντο Ερνάντεζ που είχε τράβηγμα στη γάμπα και ξεκίνησε προπονήσεις αλλά είναι άγνωστο εάν θα μπει στον αγώνα.

 

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωστόπουλος δήλωσε: «Στο επερχόμενο ματς για το πρωτάθλημα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι αποφασιστικοί και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα απέναντι στην πολύ ανταγωνιστική ομάδα της Ορεστιάδας! Μαζί με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο πλάι μας να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

Ο Άθλος Ορεστιάδας έρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Πήγασο και μάλιστα στην Ορεστιάδα. Έχει 12 βαθμούς και όπως και στον πρώτο γύρο που οδήγησε τον αγώνα στο τάι μπρέικ θα επιχειρήσει να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα.

 

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε: «Μετά την προηγουμένη δύσκολη εβδομάδα που είχαμε 3 παιχνίδια σε 6 ημέρες, προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή για εμάς, απέναντι σε μία ομάδα που κάνει πάρα πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε χωρίς άγχος, να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εμάς».

 

Το λίμπερο του Άθλου Ορεστιάδας Σπύρος Βελούδης δήλωσε: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό εν μέσω της ευρωπαϊκής τιτανομαχίας του με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Challenge Cup. Παρακολουθήσαμε προχθές ένα φοβερό παιχνίδι, στο οποίο ο αντίπαλος μας, απέδειξε το επίπεδο του. Αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι του και να εκμεταλλευτούμε όποια ευκαιρία μας δοθεί να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνουνε για την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Η ήττα από τον Πήγασο μας στοίχισε και διψάμε για μία έκπληξη που θα την ισοφαρίσει».

 

 

 

 

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
2022-23
11/02/2023: Volley League 14η Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας  
19/11/2022 Volley League Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός Α.Ο. 2-3 (25-20, 16-25, 17-25, 25-22, 12-15)

 

14η αγωνιστική (11/02/2023) 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 18:30 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Βασδέκης, Μαλακίδης, Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 18:00 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
Διαιτητές: Βελώνης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Ζαρμπίνης, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιάς, 21:30 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
Διαιτητές: Πρέντζας, Ονόπας, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βαρατάσης, Καπότης

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ο.Φ.Η. - Α.Ο.Ν.Σ Μίλων
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Βλαχάκης, Επόπτες: Μανωλάκης, Συκάς, Γραμματεία: Παπαδάκη.

Γυμναστήριο Καλυβίων, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Αβραμίδης, Μαυρίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Βένος, Σαρακινίδης, Γραμματεία: Συρομάχου.