Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-07-2013

Με την ανανέωση Αρβανίτη, Μαραγκού έκλεισε το ρόστερ του Φοίνικα

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους συριανούς αθλητές Νίκο Αρβανίτη και Δομένικο Μαραγκό.

Ο Αρβανίτης είναι 31 ετών (γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1983), έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και του λίμπερο. Αυτή θα είναι η έκτη διαδοχική χρονιά που θα φορά τη φανέλα του Φοίνικα, καθώς βρίσκεται συνεχώς στο ρόστερ της ομάδας από τη σεζόν 2008-2009 όπου ο σύλλογος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία. Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε Άρη Σύρου και ΓΕ Μεσσηνίας. Ο Δομένικος Μαραγκός είναι 29 ετών (γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1985), έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου. Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αγωνίζεται συνεχώς με τη φανέλα του Φοίνικα, με εξαίρεση τη σεζόν 2011-2012.

Με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο αθλητών ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Φοίνικα για την αγωνιστική σεζόν 2013-2014, το οποίο αριθμεί 12 παίκτες. Αναλυτικά, αποκτήθηκαν οι Παναγιώτης Πελεκούδας, Andrii Diachkov, Peter Janusek, Θάνος Τερζής, Θάνος Παπαδημητρίου, Γιώργος Σφενδυλάκης, Thomas Zass και ανανέωσαν τη συνεργασία τους οι Γιάννης Τακουρίδης, Ηλίας Λάππας, Σωτήρης Τσέργας, Νίκος Αρβανίτης, Δομένικος Μαραγκός.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2016-17 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Με την ανανέωση Αρβανίτη, Μαραγκού έκλεισε το ρόστερ του Φοίνικα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject