Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-09-2013

Στους ρυθμούς του Λυκείου Ελληνίδων και βράβευση Παλιόπορτα (φώτο)

Rate this item
(1 Vote)
Σύρος. Ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα:
Δεν πρόλαβαν να... βαρεθούν, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ανάμεσα στους δύο αγώνες, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο Αθλητικό Κέντρο "Δ. Βικέλας" για να παρακολουθήσουν την 2η ημέρα του Διεθνούς Τουρνουά Νοτίου Αιγαίου.
Το "μενού" περιελάμβανε τιμητικές βραβεύσεις στις συμμετέχουσες ομάδες και την διοργανώτρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αλλά και χορευτικό δρώμενο από αντιπροσωπεία του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου.

Αρχικά, ένα τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου κ. Σολάρη, παρουσίασε παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς τους οποίους παρακολούθησαν με ενδιαφέρον οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων αποστολών, ενώ κάποιοι... τολμηροί αθλητές επιχείρησαν (ανεπιτυχώς) να μιμηθούν τις κινήσεις.

 

Στη συνέχεια, οι διοργανωτές του τουρνουά, Α.Ο Φοίνικας Σύρου και Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στις τέσσερις ομάδες για την συμμετοχή τους στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου. Τις απονομές στους προέδρους Δημήτρη Παλιόπορτα (Φοίνικας Σύρου), Γιώργο Βλαχογιάννη (TV Buhl), Νικολάι Γκριγκόροφ (CVC Gabrovo) και τον εκπρόσωπο της Smouha Club Μοχάμεντ Άττια, πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού κ' Πολιτισμού της Περιφέρειας Δημήτρης Γρυπάρης και ο πρόεδρος του Φοίνικα Δημήτρης Παλιόπορτας.

Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με αυτή του Φοίνικα Σύρου προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την καθοριστική συμβολή της στην οργάνωση και υλοποίηση αυτού του τουρνουά. Την απονομή πραγματοποίησε ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Ανδρεόπουλος και την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους της Περιφέρειας ο κ. Δημήτρης Γρυπάρης.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις βραβεύσεις και το χορευτικό δρώμενο του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου: ΕΔΩ

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2016-17 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Στους ρυθμούς του Λυκείου Ελληνίδων και βράβευση Παλιόπορτα (φώτο)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject