Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-03-2022

Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ (31/3, 15:15, ΕΡΤ-3): Θέλουν να γράψουν ιστορία

Rate this item
(0 votes)
Ο Πήγασος Πολίχνης με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ θα ανοίξουν την αυλαία του final-4 του 35ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας». Ο ημιτελικός τους θα ξεκινήσει στις 15:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3.
Ο προπονητής της ομάδας Ηρακλής Θεοδώρου και ο αρχηγός Αργύρης Μαυροβουνιώτης εκπροσώπησαν τον Πήγασο Πολίχνης στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, ενώ από πλευράς συριανών στο πάνελ βρέθηκαν ο προπονητής Γιόσκο Μιλένκοσκι και ο αρχηγός Ανδρέας Φράγκος.


Ηρακλής Θεοδώρου (Προπονητής Πήγασου): «Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια αλλά τουλάχιστον δεν είναι και ψέματα»

 

Για το ιστορικό επίτευγμα του Πήγασου Πολίχνης: «Πραγματικά είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά να βρίσκεται η ομάδα μας σε αυτό το Final 4. Είμαστε ένας σύλλογος που πήραμε την άνοδο και βρεθήκαμε μετά από σκληρές μάχες απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες που αποκλείσαμε (σ.σ. Κηφισιά και ΟΦΗ) και είμαστε δίκαια στο Final 4. Στόχος μας είναι να παρουσιάσαμε το μέταλλο μας και τη δύναμη μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως λένε και τα Ξύλινα Σπαθιά, τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια αλλά τουλάχιστον δεν είναι και ψέματα».

 

Αναφορικά με τον πιο θεωρεί φαβορί στη διοργάνωση: «Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Volley League θα αγωνιστεί με την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Pre League. Πάμε να ανέβουμε έναν Γολγοθά».

Για τα χαρακτηριστικά που θα κατακτούσε από κάθε ομάδα στο Final-4: «Θα παίρναμε κάποιους παίκτες για να πάρουμε σίγουρα το Κύπελλο».
Σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα: «Θα ήθελα να είμαι και του χρόνου στην ομάδα, από οποιοδήποτε πόστο»

 

Αργύρης Μαυροβουνιώτης (Αρχηγός Πήγασου Πολίχνης): «Θέλουμε να κάνουμε άλλη μία έκπληξη»

 

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας του: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε στην τελική φάση. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο της Γλυφάδας. Αναμένουμε συναρπαστικά παιχνίδια, σε ένα γήπεδο... κόσμημα όπως προαναφέραμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

 

Αναφορικά με το αν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί: «Πριν δύο εβδομάδες θα έλεγα πως έχουμε μια κατηγορία διαφορά με τους υπολοίπους. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Αν μας δοθεί η ευκαιρία, μπορούμε να κάνουμε μια έκπληξη ακόμα».

 

Για το αν μπορούσε να έχει κάποιο από τα στοιχεία των υπόλοιπων φιναλίστ και ποιο θα ήταν: «Την ομαδικότητα του Φοίνικα, τον πλουραλισμό του ΠΑΟΚ και την εμπειρία του Ολυμπιακού».

 

Γιόσκο Μιλένκοσκι (Προπονητής Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ): «Δεν είμαστε φαβορί»

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε και στοχεύουμε στο να κερδίσουμε το τρόπαιο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι και οι αντίπαλοί μας θέλουν το ίδιο με εμάς. Αν θέλουμε να προκριθούμε αρχικά στον τελικό θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά απέναντι στον Πήγασο. Δεν θα είναι εύκολο».

 

Αν θεωρεί τον Φοίνικα φαβορί: «Δεν είμαστε φαβορί. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι πολύ καλές. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

 

Ανδρέας Φράγκος (Αρχηγός Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ): «Να χαρίσουμε θέαμα»

«Πρώτα απ'όλα να συγχαρώ τις ομάδες που βρίσκονται στο final-4. Μία πολύ ωραία διοργάνωση, προσωπικά έχω αρκετά χρόνια να παίξω τέτοια διοργάνωση στην Ελλάδα. Εύχομαι όλοι μας να δώσουμε δυνατά παιχνίδια και να χαρίσουμε θέαμα στον κόσμο».

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ (31/3, 15:15, ΕΡΤ-3): Θέλουν να γράψουν ιστορία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject