Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-09-2022

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Καζάζης: "Κόντρα στο πλεονέκτημα τίτλου που έχουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός"

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Δημήτρης Καζάζης εκπροσώπησε την ομάδα της Σύρου στην κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League και χωρίς περιστροφές μίλησε με ρεαλισμό για την εικόνα του νέου πρωταθλήματος αλλά και τους στόχους που έχει θέσει στο νέο ξεκίνημα που κάνει στην Ερμούπολη.

 

Ο Δημήτρης Καζαζης είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μέσα στην αγαπητή οικογένεια του βόλεϊ. Έχω την τιμή να είμαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας. Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ έχει κάνει πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια. Είναι μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστεί. Δεν έχει κάνει ίσως το τελικό βήμα για να καθιερωθεί στην ελίτ του βόλεϊ. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ιδιαίτερο. Εδώ στην αίθουσα βλέπουμε αθλητές οι οποίοι ερχόντουσαν στην Ελλάδα πριν από μία δεκαετία, όπως και αθλητές διαμάντια όπως ο αγαπημένος μου Μπόμπι (σ.σ.Γιορντάνοφ). Και αυτό δίνει ιδιαίτερη αξία. Και οι ομάδες της δεύτερης ταχύτητας, η Ορεστιάδα, η Σκύδρα, ο Πήγασος, ο ΟΦΗ, ο Μίλων και η Κηφισιά θα είναι σημαντικές παρουσίες. Σίγουρα οι τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν πιο σημαντικά εφόδια αλλά δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες θα μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στα πλέι οφ. Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν πλεονέκτημα για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός έρχεται με τον αέρα του πρωταθλητή και μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν ενισχυθεί πολύ δυνατά με εξαιρετικούς παίκτες πρότυπα. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ έχουμε ενισχυθεί. Θα δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο. Και οργανωτικά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα της Σύρου. Δεν είναι όλα θέμα χρημάτων, αλλά πιο πολύ ο τρόπος που πρέπει να γίνουν ορισμένα πράγματα. Εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε λίγο πιο πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά εάν μας δώσουν την ευκαιρία θα την αξιοποιήσουμε".

 

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

1η αγωνιστική - 10η αγωνιστική

ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας

2η αγωνιστική - 11η αγωνιστική
       
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

3η αγωνιστική - 12η αγωνιστική
        
ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης

4η αγωνιστική - 13η αγωνιστική
        
Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

5η αγωνιστική - 14η αγωνιστική
       
ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - ΑΟΠ Κηφισιάς

6η αγωνιστική - - 15η αγωνιστική    

ΟΦΗ - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

7η αγωνιστική - 16η αγωνιστική
       
ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική - 17η αγωνιστική

ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

9η αγωνιστική - 18η αγωνιστική

ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - ΦΕΣ Αριστοτέλης

Media


Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Καζάζης: "Κόντρα στο πλεονέκτημα τίτλου που έχουν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject