Print this page
25-09-2022

A.O.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της Κύπρου

Rate this item
(0 votes)
Δύο στις δύο θετικές εμφανίσεις και νίκη στο φιλικό Διεθνές Τουρνουά που διοργάνωσε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στη Κύπρο, πέτυχε ο Φοίνικας Σύρου ONEX.

 


Η ομάδα μετά το 3-0 επί της διοργανώτριας, ΕΝΠ, επικράτησε με 3-0 (21-25, 18-25, 19-25) και της Kuweit Sporting Club το βράδυ του Σαββάτου και κατέκτησε το τρόπαιο της διοργάνωσης.


Η νίκη αυτή αλλά κυρίως η θετική εμφάνιση της ομάδας εν μέσω της εντατικής προετοιμασίας της για τη σεζόν, έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία πως με πολλή και συστηματική δουλειά είναι εφικτή η πραγμάτωση των στόχων της.


Ο Δημήτρης Καζάζης είπε για τη νίκη στο τουρνουά αυτό: Το πρώτο τεστ κρίνεται θετικό, ενώ βγαίνουν και πολύ σημαντικά συμπεράσματα, ότι τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και έβγαλαν στο γήπεδο κάποια στοιχεία που θέλαμε.



Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, πιστεύω ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και με ταπεινότητα να συνεχίσουμε σε αυτό που κάνουμε μέχρι τώρα. Έτσι θα είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Ήταν ένα καλό τουρνουά για αυτή την περίοδο και πλέον συνεχίζουμε τη δουλειά μας ώστε να πλησιάσουμε εκεί που θέλουμε. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια αυτή.


Η ομάδα έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς τη Σύρο καθώς η προετοιμασία για την αγωνιστική σεζόν συνεχίζεται με δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 6 και 7 Οκτωβρίου, στην Ερμούπολη.

 

http://bitly.ws/uCWF

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ