Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-05-2023

Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Nίκου Μήλη

Rate this item
(0 votes)
Το ΔΣ του Πηγάσου Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Νίκου Μήλη για την νέα αγωνιστική σεζόν 2023-24.



Ο αθλητής Νίκος Μήλης ανανέωσε τη συνεργασία του και θα συνεχίσει στην ομάδα μας για 3η χρονιά. Η αγωνιστικότητα του και η εμπειρία του αποδείχτηκε πολύτιμη αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα την στιγμή που η ομάδα μας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί αυτό της Α1.

Νίκος Μήλης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Πήγασο Πολίχνης. Με τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση έχουμε γίνει μια «οικογένεια» πλέον και όλοι μαζί, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε στην Α1 δυναμικά, δικαιώνοντας όσους μας πίστεψαν και μας πιστεύουν. Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Πηγάσου Πολίχνης

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Πήγασος Πολίχνης Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Nίκου Μήλη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject