Print this page
10-12-2013

Μπόγιαν Γιορντάνοφ: «Κάθε φορά καλύτεροι...»

Rate this item
(0 votes)
Ο Βούλγαρος διαγώνιος του Ολυμπιακού Μπόγιαν Γιορντάνοφ που αναδείχτηκε MVP της 9ης αγωνιστικής πληροφορήθηκε την διάκριση του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στη Ρωσία και δήλωσε:
 
«Πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις αυτό το βραβείο. Οπωσδήποτε χαίρομαι, αλλά πιο πολύ χαίρομαι που παίξαμε καλά και νικήσαμε. Επτά τέτοια βραβεία στα χρόνια που παίζω στην Ελλάδα είναι καλή συγκομιδή, όμως σίγουρα θέλω να την αυξήσω (γέλια). Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να νικάμε και η ομάδα να παίζει καλά».
 
Οσο για την καλή εμφάνιση της ομάδας, συμπλήρωσε: «Ηταν σίγουρα κρίσιμη στιγμή για εμάς και ήταν η σωστή για να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να ξεχάσουμε την πίεση. Εχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να τα νικήσουμε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και χαίρομαι πολύ που το δείξαμε σε όλες τις στιγμές, από την αρχή μέχρι το τέλος. Χάσαμε κάποια παιχνίδια, αλλά είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Αν συνεχίσουμε έτσι, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα βρίσκουμε συνεχώς ρυθμό και θα γινόμαστε καλύτεροι».
 
Για τον αγώνα με την Μπελογκόριε είπε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παίξουμε με ψυχή όπως με την ΑΕΚ».