Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-07-2013

Έκλεισε ο πρώτος κύκλος του καλοκαιρινού καμπ του Φοίνικα

Rate this item
(0 votes)

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου ο πρώτος κύκλος του Summer Camp Volley & Beach Volley που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας Σύρου με σκοπό την διάδοση των δύο αθλημάτων στις μικρές ηλικίες του νησιού και αντικείμενο την εκμάθηση των βασικών κανόνων των δύο αθλημάτων, την σωστή εκγύμναση, αλλά και την ψυχαγωγία των παιδιών που συμμετείχαν σ’ αυτό, πάντα υπό την επίβλεψη των προπονητών Γιώργου Αλτουβά-Αντώνη Βουρδέρη και την πολύτιμη βοήθεια του συριανού αθλητή της ομάδας μας Νίκου Αρβανίτη.

Τόσο οι προπονητές, όσο και τα παιδιά που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εμπειρία που έζησαν τις δύο αυτές εβδομάδες, αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισαν σ’ αυτό το διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα περισσότερα παιδιά ανανέωσαν την συμμετοχή τους και στον 2ο κύκλο που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα έχει διάρκεια επίσης δύο εβδομάδες (μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου). Παράλληλα, αρκετά είναι και τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον 2ο κύκλο, καθώς για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στον πρώτο.
 
Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να τα κάνουν τις προσεχείς μέρες, απευθυνόμενοι στην έφορο των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας κα. Κατερίνα Βασιλακοπούλου (τηλέφωνο 6976770392).
 

Το καθημερινό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

- 08:00-09:00 Προσέλευση στην Β’ αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου “Δημήτρης Βικέλας”

- 09:00-10:30 Προπόνηση (ατομική τεχνική) στο γήπεδο

- 10:30-11:00 Διάλειμμα ή μεταφορά στην παραλία (τις μέρες που το πρόγραμμα περιλαμβάνει beach volley)

- 11:00-13:00 Προπόνηση (ατομική τεχνική) στο γήπεδο ή στην παραλία (τις μέρες που το πρόγραμμα περιλαμβάνει beach volley)

- 13:00-13:30 Διάλειμμα ή μεταφορά στο γήπεδο (τις μέρες που το πρόγραμμα περιλαμβάνει beach volley)

- 13:30-14:00 Βίντεο-Θεωρία

- 14:00-15:00 Αναχώρηση

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Έκλεισε ο πρώτος κύκλος του καλοκαιρινού καμπ του Φοίνικα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject