Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-08-2013

«Ο Φοίνικας έχει το πνεύμα του νικητή»

Rate this item
(0 votes)
Τις τελευταίες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης απολαμβάνουν οι αθλητές της ομάδας μας, καθώς σε λίγες μέρες αρχίζουν τα… βάσανα, με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Όμως, ένα από τα καινούρια πρόσωπα στον Φοίνικα, ο Αντρί Ντιάτσκοφ, επέλεξε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου...
Ο διεθνής Ουκρανός ακραίος βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ στη Σύρο μαζί με τη σύζυγό του, προκειμένου να απολαύσει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του, αλλά και να εγκλιματιστεί νωρίτερα στο νέο του περιβάλλον.

Ο 28χρονος αθλητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Φοίνικα στο foinikasclub.gr, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να συμφωνήσει με την ομάδα μας και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και την ανυπομονησία του για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Χαλαρός, ευδιάθετος και με πολύ χιούμορ, μίλησε για όσα γνωρίζει σχετικά με τον σύλλογο και το ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα, για τον άνθρωπο που τον ενημέρωσε λεπτομερώς και εξηγεί γιατί ήταν… γραφτό να έρθει φέτος στην Ελλάδα!

«Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για τη νέα σεζόν»

Αρχικά, ο Αντρί Ντιάτσκοφ αναφέρθηκε στην συμφωνία του με την ομάδα μας και τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή: “Ο Φοίνικας μου έκανε μία πολύ καλή πρόταση και οι άνθρωποι του συλλόγου μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Ξέρω ότι πρόκειται για μία ομάδα που έχει το πνεύμα του νικητή, τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσει. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα το Challenge Cup. Γενικά, είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους που θέλει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει και σ’ αυτό ταιριάζουμε απόλυτα, έτσι είμαι και εγώ σαν χαρακτήρας και αθλητής”.

Όσον αφορά στις γνώσεις του για την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα, ξεκίνησε την απάντησή του από τους φιλάθλους: “Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας είναι λίγο… τρελοί (γέλια), γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και αγαπούν πολύ την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο παλιότερα είχαι προπονητή για δύο χρόνια τον συμπατριώτη μου Γιούρι Φιλίποφ που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα, έχει ζήσει εδώ και γνωρίζει πολλά πράγματα. Μίλησα μαζί του και μου είπε όσα χρειάζεται να ξέρω για το πρωτάθλημα και τη χώρα. Όπως και να χει, είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε”.

«Μάλλον ήταν… γραφτό να έρθω φέτος στην Ελλάδα!»

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στη Σύρο αρκετές μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, μας αποκάλυψε πως η Ελλάδα ήταν στο… μυαλό του πριν προκύψει η πρόταση του Φοίνικα: “Όταν φύγαμε από την Ιταλία στο τέλος της σεζόν και γυρίσαμε στο σπίτι μου στην Ουκρανία, σχεδιάζαμε με τη σύζυγό μου να έρθουμε στην Ελλάδα για διακοπές μιας και δεν είχαμε έρθει ποτέ. Στην πορεία με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου για την πρόταση του Φοίνικα, λέγοντάς μου ότι η Σύρος είναι ένα πολύ ωραίο νησί.

Όταν τελικά συμφωνήσαμε, μίλησα με τους ανθρώπους του συλλόγου και τους ρώτησα αν υπήρχε η δυνατότητα να έρθω λίγο νωρίτερα ώστε να κάνω τις διακοπές που είχα σχεδιάσει με τη γυναίκα μου. Μάλλον ήταν… γραφτό να έρθω φέτος στην Ελλάδα! Η Σύρος είναι ένα πανέμορφο νησί. Βέβαια, δεν έχει και πολλά… δέντρα (γέλια), σε αντίθεση με τη πατρίδα μου που είναι πράσινη παντού. Πέρα από την πλάκα πάντως, μ’ αρέσει πολύ εδώ, είναι ένα άλλο είδος ομορφιάς από την χώρα μου, όπως μπόρεσα να δω από την ξενάγηση που μου έκαναν χθες οι άνθρωποι του συλλόγου”.

Πηγή: foinikasclub.gr
Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου «Ο Φοίνικας έχει το πνεύμα του νικητή»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject