Print this page
15-11-2018

O Μαρίν Λέσκοφ MVP Βίκος Cola της 5ης αγωνιστικής της Volley League 2018-19

Rate this item
(0 votes)
O Μολδαβός πασαδόρος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Μαρίν Λέσκοφ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Στη νίκη του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου στο Ζηρίνεο επί της Κηφισιάς με 3-2 σετ ο Μαρίν Λέσκοφ κατάφερε να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του και κυρίως σε δύσκολες στιγμές που η υποδοχή δεν ήταν καλή και να πάρει τη νίκη.  Ο Λέσκοφ αν και έφταναν υποδοχές στα δάκτυλα του με ποσοστό 17% οι άριστες και 52% στο σύνολο οι επιθετικοί της ομάδας του είχαν 49% αποτελεσματικότητα. Επίσης είχε 3 άσσους και δύο πόντους από μπλοκ και βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα.

Ο Λέσκοφ είναι γεννημένος στις 26 Απριλίου 1990 και έχει ύψος 1.90. Αγωνίζεται για πρώτη σεζόν στον Φοίνικα αλλά για δεύτερη στην Ελλάδα καθώς στις 12 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και το τέλος της σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Ορεστιάδα. Τη σεζόν 2017-18 ήταν στη γαλλική Νανσί, ενώ έχει αγωνιστεί και στο ρουμανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Ζαλάου (2015-16) και στην Κονστάντα (2011-13).

Είναι η 22η φορά που παίκτης του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola και ο πρώτος για την σεζόν 2018-19. 

O Mαρίν Λέσκοφ δήλωσε: «Είναι μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Ευχαριστώ πολύ για αυτή τη διάκριση. Δεν το περίμενα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο κάθε μέρα. Αυτός ο τίτλος δεν είναι μόνο δικός μου. Ανήκει σε όλη την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και τους συνεργάτες. Χωρίς την ομάδα δεν θα μπορούσα να το επιτύχω αυτό. Δουλεύουμε μέρα με τη μέρα για να γίνουμε καλύτεροι, να κερδίζουμε τους αγώνες και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Την διάκριση αυτή την λαμβάνω σαν ομαδική, είμαι πολυ χαρούμενος και αυτο ειναι ένα ακομα κίνητρο για μένα. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στην οικογενειά μου και στους κοντινούς ανθρώπους της ζωής μου που με στηρίζουν καθημερινά. Και στους ανθρώπους της Σύρου που αγαπάνε και υποστηρίζουν την ομάδα συνεχώς».
 

 


Η DREAM TEAM 5HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Μαρίν Λέσκοφ (Μολδαβός πασαδόρος - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)

Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Διαγώνιος: Γιώργος Τζιουμάκας (Α.Ε.Κ.)

Ακραίοι: Ζένια Γκόρτσανιουκ (Π.Α.Ο.Κ.), Κριστιάνο Ολιβέιρα (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός)

Λίμπερο: Δημήτρης Γκαράς (Α.Ε.Κ.)

Κεντρικοί: Αλέξανδρος Χήρας (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός Α.Ο.)




 

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-19
1η αγωνιστική: 21 Νοεμβρίου 2018
2η αγωνιστική: Αλέξανδρος Ράπτης (Ακραίος - Παναθηναϊκός Α.Ο.)
3η αγωνιστική: Μάκης Κανέλλος (κεντρικός - ΑΕΚ)
4η αγωνιστική: Γκάβιν Σμιτ (Καναδός - διαγώνιος - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
5η αγωνιστική: Μαρίν Λέσκοφ (Μολδαβός πασαδόρος - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
6η αγωνιστική:
7η αγωνιστική: 
8η αγωνιστική: 
9η αγωνιστική:
10η αγωνιστική: 
11η αγωνιστική: 
12η αγωνιστική:  
13η αγωνιστική:  
14η αγωνιστική: 
15η αγωνιστική:
16η αγωνιστική: 
17η αγωνιστική: 
18η αγωνιστική: 
19η αγωνιστική:
20η αγωνιστική: 
21η αγωνιστική:
22η αγωνιστική: 

Α΄φάση πλέι οφ (1-8): 
Ημιτελική φάση πλέι οφ (1-4): 

ΜVP πρωταθλήματος 2018-19:

Ολοι οι MVP στην Volley League Πάμε Στοίχημα Βίκος Cola

 

Ανάδειξη και προβολή των MVP Bikos Cola και της κορυφαίας 7αδας

*Η ανάδειξη των κορυφαίων κάθε αγωνιστικής MVP Βίκος Cola γίνεται μέσω των στατιστικών των αγώνων. Λαμβάνονται υπ΄όψη τα index, οι προτάσεις των στατιστικολόγων, τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σε επίθεση, σερβίς, υποδοχή, μπλοκ, η κρισιμότητα του αγώνα, ο αριθμός των σετ, η βαθμολογική θέση των ομάδων, το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμετρησης καθώς και οι πρωτοβουλίες του στο fair play. Επίσης λαμβάνονται υπ΄όψη τα δημοσιογραφικά - δεοντολογικά κριτήρια σε συνεργασία με τους υπευθύνους Τύπου των ΤΑΑ και τον υπεύθυνο Τύπου της ΕΣΑΠ.

*Η ΕΣΑΠ ακολουθώντας την πρακτική των διεθνών διοργανώσεων της FIVB και της CEV αλλά και των κορυφαίων επαγγελματικών πρωταθλημάτων τη σεζόν 2018-19 θα αναδεικνύει τον MVP και την καλύτερη 7αδα κάθε αγωνιστικής. Ο MVP δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη 7αδα και θα αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία βράβευσης. Λόγω της μείωσης των ομάδων σε 10 δεν θα ανακοινώνεται δεύτερη καλύτερη ομάδα.

*Η βράβευση του αθλητή - MVP θα γίνεται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας που αγωνίζεται. Η διαδικασία της βράβευσης θα γίνεται αμέσως μετά την παρουσίαση των ομάδων του αγώνα και αφού ο παρατηρητής έχει κάνει έλεγχο για την παρουσία επίσημου φωτογράφου του γηπεδούχου σωματείου.