Print this page
06-04-2022

Ο.Φ.Η.: Ισχυρός συμπεραστάτης του Τ.Α.Α. ο Ασκληπιός

Rate this item
(0 votes)
Ενα ισχυρό συμπαραστάτη στην προσπάθεια που κάνει, στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει, βρήκε η επαγγελματική ομάδα του ΟΦΗ.



Το σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο «Ασκληπιός» ένα απο τα κορυφαία στην Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα, παρέχει ήδη απο το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ, σε ότι αφορά τον ιατρικό έλεγχο των αθλητών.

Στην επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του «Ασκληπιός» έδωσαν τα χέρια, η συνεργασία αυτή να επεκταθεί και συνολικά στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, που ειναι η ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης με 8 τμήματα (βόλει, μπάσκετ, πόλο, στίβος, κολύμβηση, σκάκι, Αρση Βαρών, ποδόσφαιρο) και πάνω απο 1500 ενεργούς αθλητές.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης «ξεκινήσαμε φέτος, μια εξαιρετική συνεργασία με τον «Ασκληπιό». Με παροχές απο το σύγχρονο αυτό, διαγνωστικό κέντρο, σε ότι αφορά καρδιολογικές,αιματολογικές εξετάσεις, στα τεστ covid αλλά και ότι χρειάζεται μια σύγχρονη επαγγελματική ομάδα. Eίναι το Α και το Ω όλο αυτό για μας. Πρέπει ένα σύγχρονο σωματείο που σέβεται τους αθλητές που έχει, πρέπει να τους παρέχει όλες τις συνθήκες».

Και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «είχα πεί και στον κ. Φάνη Ζαμπετάκη, να προχωρήσουμε και σε δραστηριότητες άλλες, όπως είναι οι φιλανθρωπικές και ενημερωτικές, ώστε να ενισχυθεί ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ και ο «Ασκληπιός» είναι μαζί».

Με την σειρά του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του «Ασκληπιός» Φάνης Ζαμπετάκης, η αγάπη του οποίου για το σύλλογο του ΟΦΗ, είναι διαχρονικά γνωστή, ανέφερε πως «είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας, η συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλει του ΟΦΗ.  Ηταν ένας μεγάλος πόθος μας και χαιρόμαστε που έγινε πραγματικότητα. Ευελπιστούμε ότι και εμείς θα συνδράμουμε στην επιτυχία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, σε όλα τα επίπεδα. Να φέρουμε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό, σε ότι αφορά τον ιατρικό έλεγχο των παιδιών, όπου έχουμε μια μεγάλη τεχνογνωσία σε αυτό το θέμα. Υπάρχει μια χορηγική διαδικασία και κάλυψη σε θέματα ιατρικά, που αφορούν σε εξετάσεις και οτιδήποτε άλλο, που έχει ανάγκη ένας αθλητής.Μελλοντικά ευελπιστούμε να περάσουμε και στο αθλητιατρικό κομμάτι. Θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία για πάντα με τον ΟΦΗ. Εμείς έχουμε κάθε διάθεση και όρεξη και αγαπάμε τον ΟΦΗ. Θέλουμε και εμείς να είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα. Σαν «Ασκληπιός» έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια, ότι στηρίζουμε τον αθλητισμό και είμαστε δίπλα, σε όλες τις ομάδες».

Ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης, ανέφερε για αυτήν την συνεργασία ότι «ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Φάνη Ζαμπετάκη και τον «Ασκληπιό» γιατί σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη εποχή, είναι δίπλα στην προσπάθεια μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Φάνη για τον επαγγελματισμό του και τη βοήθεια του".

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Φ.Η.