Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-05-2022

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: "Μεγάλο ματς, μεγάλων ομάδων - Ολα ανοικτά στο ΟΑΚΑ"

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ στο PAOK Sports Arena στον πρώτο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

"Ηταν ένα ακόμα σκληρό και ανταγωνιστικό παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων. Δεν ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα και δε μας βγήκε το φινάλε του 1ου σετ. Δεν είχαμε τα στοιχεία που συνήθως μας διακρίνουν, όπως το μπλοκ - άμυνα. Ωστόσο βρήκαμε τρόπο και μπήκαμε στο ματς με το σερβίς. Στο ξεκίνημα του 5ου σετ κάναμε μαζεμένα λάθη σε υποδοχή και επίθεση και μας άφησε πίσω στο σκορ. Εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Ηταν ένας τελικός μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων. Στον Παναθηναϊκό δεν παραβλέπουμε την προσπάθεια των αντιπάλων μας. Ισα ίσα την αναγνωρίζουμε και την σεβόμαστε. Και εμείς και ο ΠΑΟΚ απέδειξαν πως είναι οι καλύτερες ομάδες της σεζόν. Επομένως οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι μοιρασμένες. Όλα είναι ανοικτά. Αυτή την περίοδο είναι αδύνατο να μην υπάρχει κούραση αλλά είδαμε πόσο πολύ το θέλουν οι αθλητές και των δύο ομάδων. Δίνω και στις δύο ομάδες συγχαρητήρια. Ολα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε τους φίλους του βόλεϊ για μία μεγάλη γιορτή".

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Π.Α.Ο.Κ. Δημήτρης Ανδρεόπουλος: "Μεγάλο ματς, μεγάλων ομάδων - Ολα ανοικτά στο ΟΑΚΑ"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject