Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-08-2022

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Στιβαχτή

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Κώστα Στιβαχτή για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.



Ο έμπειρος πασαδόρος ο οποίος την περίοδο 2020-21 αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Volley League, αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή της ομάδας των βορείων προαστίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κώστας Στιβαχτής στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής των «κυανόλευκων» τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Η χαρά μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς θα συνεργαστώ με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη, με τον οποίο στο παρελθόν αγωνιστήκαμε μαζί».

Στη συνέχεια ο Έλληνας διεθνής πρόσθεσε: «Πρωταρχικός στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να παρουσιάσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα περίοδο. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της. Το νέο πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι θα είναι δυνατό, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί».

http://bitly.ws/tgyr

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Α.Ο.Π.Κηφισιάς Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Στιβαχτή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject