Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-08-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Ανακοίνωσε την παραμονή του Χαράλαμπου Χατζημαρινάκη

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο αθλητή, Χατζημαρινάκη Χαράλαμπο.


Ο 17χρονος Ορεστιαδίτης πασαδόρος (1.96μ),  θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «χρώματα» του Άθλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο της Volley League 2022-2023, όπου αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Πρόκειται για ένα ακόμη μέλος της πολλά υποσχόμενης ομάδας των “μικρών” του συλλόγου μας, που κατέλαβε την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.

Αμέσως μετά την υπογραφή της ανανέωσης της συνεργασίας του ο Χατζημαρινάκης δήλωσε στο athlos club τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας για την δυνατότητα που μου δίνει να συμμετάσχω στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού βολεϊ, τη Volley League 2022-23 και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Χαράλαμπο μια σεζόν γεμάτη υγεία με πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων του, ομαδικών και προσωπικών.

 

http://bitly.ws/tBja

 

Από το Γραφείο Τύπου του Άθλου Ορεστιάδας

 

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Άθλος Ορεστιάδας Άθλος Ορεστιάδας: Ανακοίνωσε την παραμονή του Χαράλαμπου Χατζημαρινάκη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject