Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-09-2022

Ο.Φ.Η.: Αρχίζει η προετοιμασία

Rate this item
(0 votes)
Το βόλει του ΟΦΗ, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα (5/9) στο γήπεδο, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, για τη νέα σεζόν, 4η συνεχόμενη, στην VolleyLeague.

Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί από τον Κώστα Δεληκώστα, την Δευτέρα στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο, του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η «πρώτη» του ΟΦΗ θα έχει απουσίες, καθώς οι ξένοι παίκτες, αλλά και κάποιοι από τους Ελληνες, αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, βρίσκεται από την Κυριακή στο Ηράκλειο και είχε μια πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες του, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Αργότερα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης παρέθεσε δείπνο στους προπονητές και το στάφ της ομάδας, αλλά και σε όσους παίκτες βρίσκονται στο Ηράκλειο.

Ο Γιάννης Δανδάλης καλωσόρισε τους αθλητές και τους προπονητές και τους ευχήθηκε υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν, για την ομάδα.

Με βάρη το πρωί και προπόνηση το απόγευμα στο γήπεδο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει σιγά-σιγά την προετοιμασία του και από το τέλος της εβδομάδας, που αναμένονται στο Ηράκλειο όλοι οι παίκτες, θα μπεί σε φουλ ρυθμούς.
Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ο.Φ.Η. Ο.Φ.Η.: Αρχίζει η προετοιμασία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject