Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2022

Τζουλιάνι - Τράβιτσα: "Επιτέλους ξεκινάμε"

Rate this item
(0 votes)
O Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο Ιταλός πασαδόρος Ντράγκαν Τράβιτσα δεν αναφέρθηκαν καν στον στόχο του πρωταθλήματος καθώς αυτό θεωρείται δεδομένο και τόνισαν πως ανυπομονούν να μπουν στους αγώνες:

 

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε: «Επιτέλους, το πρωτάθλημα αυτό αρχίζει. Είμαστε έτοιμοι. Έτοιμοι για ένα καλό ξεκίνημα. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, γιατί αυτή τη χρονιά το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει πολύ. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα».

 

Τράβιτσα: Τιμή μου και καμάρι μου

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα είπε: «Είμαι χαρούμενος, που το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινάει. Είναι τιμή και περηφάνια, που παίζω για τον Ολυμπιακό. Ελπίζω, ότι το πρωτάθλημα αυτό θα είναι σκληρό για όλους, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και πολλοί καλοί παίκτες, ελπίζω ο κόσμος να έρχεται να μας βλέπει. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, τέσσερις από αυτές ίσως έχουν κάτι παραπάνω, αλλά θα δούμε πως θα είμαστε όλοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω παίξει με όλες τις ομάδες στην προετοιμασία, αλλά έχω παίξει για παράδειγμα με την Σύρο, που είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, με καλούς παίκτες, ενώ έχουμε αγωνιστεί και με την Κηφισιά, τον Μίλωνα. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα και να είμαστε υγιείς όλη τη σεζόν».

 

Αφιέρωμα Volley League 2022-23: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Τζουλιάνι - Τράβιτσα: "Επιτέλους ξεκινάμε"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject