Print this page
05-11-2022

Ο.Φ.Η. - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας (3η αγωνιστική, 6/11, 18:00, Live Streaming ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Mε το ντέρμπι μεταξύ του Ο.Φ.Η. και του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας που θα γίνει στο γυμναστήριο του Β.Α.Κ. στο Ηράκλειο θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League. (3η αγωνιστική, γυμναστήριο B.A.K. 6/11, 18:00 Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης).

 

Oι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στα προκριματικά του Λιγκ Κσπ αλλά τότε αγωνίζονταν χωρίς τους ξένους τους αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ισοδυνάμων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο.

 

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν κυκλοφορήσει και τιμώνται 5 ευρώ. Προπωλούνται στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης), ενώ θα πωλούνται και στο γήπεδο, δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: "Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και μάλιστα απο αυτά που πρέπει να πάρουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το χρειαζόμαστε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε. Εύχομαι να έχουμε και πάλι μαζί μας τον κόσμο μας. Με τον Παναθηναϊκό, η εικόνα ήταν φανταστική. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο και σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ατυχίες με τον κορονοϊό. Δεν έχουμε προπονηθεί ακόμη όλοι μαζί και δεν έχουμε παίξει σε κανένα παιχνίδι ,με την κανονική μας επτάδα. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς τον βασικό πασαδόρο και το διαγώνιο. Με την Κηφισιά χωρίς τον λίμπερο, που είναι ο πυλώνας της άμυνας μας. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά, πήγαμε πολύ καλά στα δυο πρώτα σετ και θα έπρεπε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Εύχομαι με τη Σκύδρα, να παίξουμε πλήρεις και να δείξουμε τις δυνατότητες μας".

 

Ο Αριστοτέλης προέρχεται από τη νίκη στον αγώνα με τον Άθλο με 3-2 σετ.

 

Ο βοηθός προπονητή Γιώργος Σιπιτάνος δήλωσε: Στόχος μας είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις μέρες, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο. Η προσθήκη των τριών παιδιών από την Κούβα ήταν πολύ καλό στοιχείο και μας βοήθησε να επικρατήσουμε στο παιχνίδι με την Ορεστιάδα. Αν ξεπεραστούν τα διαδικαστικά και έχουμε και την προσθήκη και του Lazaro Torres θα γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

 

Ο κεντρικός του Αριστοτέλη Παρασκευάς Τσέλιος δήλωσε: "Θα ταξιδέψουμε στην Κρήτη για να πάρουμε καθαρή νίκη. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να πετύχουμε τον αρχικό στόχο της ομάδας,την παραμονή. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι εκτός έδρας και η αλήθεια είναι ότι έχει ένα δύσκολο γήπεδο η Κρήτη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Θέλουμε τη νίκη με καθαρό σκορ".

 

Για την επιστροφή του στην ομάδα που έπαιζε: "Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα είναι πολλά και καλά και άσχημα, τα περισσότερα καλά βέβαια. Νιώθω πολύ ωραία που θα ξαναδώ φίλους και που θα ξαναπαίξω σε ένα γνώριμο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ζέστη αλλά μες στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Προσπαθούμε να κάνουμε ο καθένας ότι καλύτερο μπορεί ώστε να νικήσει η ομάδα του".

 

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην ιστορία της Volley League.

 

Volley League

3η αγωνιστική

Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς Ορεστιάδας, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 18:00: (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Ισκάς, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βασδέκης, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούποπολη, 20:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:30, (Live E.Ρ.Τ.-3): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Κώτσιας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

Κυριακή 6 Nοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ο.Φ.Η. - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Καρπουζάς, Επόπτες: Κανδηλιεράκης, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Λινοξυλάκη.