Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-11-2022

Δηλώσεις Ηλία Κρεούζη, Παναγιώτη Μποζίδη

Rate this item
(0 votes)
Δηλώσεις Ηλία Κρεούζη, Παναγιώτη Μποζίδη
Download attachments:

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε:

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Πήγασο, έπαιξε με σωστό πλάνο και κέρδισε δίκαια. Εμείς από αυτό το ματς δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε σετ, η εμφάνισή μας ήταν κάκιστη, το μυαλό των αθλητών μας ήταν ακόμη στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν μπορούσαμε σε καμία φάση να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Δε είμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί, ακόμη και το β’ σετ ήταν με λάθη του Πήγασου και όχι με δικό μας καλό βόλεϊ. Σήμερα εμφανιστήκανε όλα τα προβλήματα που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι υπάρχουνε και όλη την επόμενη εβδομάδα έχουμε πάρα πολύ δουλειά. Αρχικά πρέπει να λύσουμε τα θέματα που προκύψανε αγωνιστικά, τα τεχνικά και τα τακτικά. Σήμερα δεν είμασταν εδώ, είμασταν σε άλλο γήπεδο…»

O ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας Βασίλης Μποζίδης δήλωσε:  «Η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο και αρχικά ήταν ισάξιος αντίπαλος. Στη συνέχεια «χάλασαν» αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας, ο Πήγασος έπαιξε πολύ ωραίο βόλεϊ, ήταν ανώτερος από εμάς και πήρε δίκαια τη νίκη».

 

 

 

Media


Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Άθλος Ορεστιάδας Δηλώσεις Ηλία Κρεούζη, Παναγιώτη Μποζίδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject