Print this page
10-12-2022

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ο.Φ.Η. (7η αγωνιστική, 11/12, 19:00, Live Streaming ESAP T.V.)

Rate this item
(0 votes)

Με το ντέρμπι μεταξύ του Άθλου Ορεστιάδας και του Ο.Φ.Η. που θα γίνει την Κυριακή θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Volley League (Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδας, 7η αγωνιστική, 10/12, 19:00, Live Streaming ESAP T.V., Παπακοσμάς, Γεωργιάδης Εμμ.).

 

Ο Άθλος Ορεστιάδας έρχεται από τις δύο ήττες από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, αλλά στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς που ήταν και η πρώτη στη Volley League.

 

Έδωσε όμως τεράστια ώθηση στην ψυχολογία της ακριτικής ομάδας που στοχεύει στην πρώτη εντός έδρας νίκη και μάλιστα απέναντι σε ομάδα που έχει τους ίδιο στόχο και δεν είναι άλλος από την παραμονή. Ο Άθλος έχει 5 βαθμούς και ο ΟΦΗ 3 βαθμούς.

 

Για την ακρίβεια η αναμέτρηση στην Ορεστιάδα θα είναι η πρώτη για το πρωτάθλημα αλλά η δεύτερη μέσα στη σεζόν. Είχαν αναμετρηθεί στα προκριματικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και ο Άθλος είχε νικήσει τον ΟΦΗ 3-0 σετ στην ουδέτερη έδρα της Πολίχνης.

 

Ο Κάιο Ντε Πρα και Γκλαντστόουν Τζούνιορ, που απουσίασαν από το τελευταίο ματς του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και το Σάββατο.

 

Στο περιθώριο της αναμέτρησης η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας θα τιμήσει για την προσφορά τους στο άθλημα και την πόλη, τους Ορεστιαδίτες Γιώργο Παπάζογλου και Νίκο Αντωνιάδη. Επίσης τον αγώνα θα παρακολουθήσουν οι αθλήτριες του συλλόγου Αετός Λήμνου που φέρει το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά.

 

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ πάει πολύ καλά μετά την ανάρρωση του Τζούνιορ και του Κάιο. Αύριο έχουμε δύο προπονήσεις και θεωρώ ότι την Κυριακή θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το μεγάλο ντέρμπι».

 

Ο ακραίος του Άθλου Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Παίζουμε με τον ΟΦΗ, ένα πολύ σημαντικό και κομβικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θα είναι μία αρκετά δύσκολη αναμέτρηση, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας, θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, ώστε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα, είμαστε πανέτοιμοι, έχουμε μία ακόμη μέρα μπροστά μας και την Κυριακή είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη μάχη».

 

Ο ΟΦΗ στοχεύει στην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας. Ο Κώστας Δεληκώστας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

 

Ο ΟΦΗ χρειάζεται την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα και όπως τονίζει ο κόουτς της ομάδας Kώστας Δεληκώστας «θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Είναι εξάποντα. Είμαστε σε κοντινό επίπεδο οι ομάδες, πιστεύω ότι τα χαρακτηριστικά μας ταιριάζουν με την ομάδα της Ορεστιάδας και θα πάμε για τη νίκη».

Η αποστολή του ΟΦΗ θα πετάξει το Σάββατο για την Αλεξανδρούπολη και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Δευτέρας.
 

 

Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του Άθλου με τον Ο.Φ.Η. για την Volley League.

 

Volley League Ανδρών

7η αγωνιστική

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», 17.00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Διαιτητές: Ράντσιου, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Βαρατάσης, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», 18.00 (Live E.Ρ.Τ. FLIX): Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Συρίγος, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», 21.30 (Live E.Ρ.Τ.-3): Πήγασος Πολίχνης - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Δεληκωτίδης, Επόπτες: Καπλάνης, Λούμσι, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 14.00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Καπότης, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», 19.00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Γεωργιάδης Εμμ., Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βαγγέλογλου, Μέκιος, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Media