Print this page
20-12-2022

Πήγασος Πολίχνης - Ο.Φ.Η. (9η αγωνιστική, 21/12, 18:00, Live Streaming YouTube ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Tρεις μήνες μετά την αναμέτρηση τους στα προκριματικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Πήγασος Πολίχνης θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ αυτή τη φορά για το φινάλε του Α΄γύρου της Volley League. (Γυμναστήριο "Αλέξανδρος Νικολαΐδης", 9η αγωνιστική, 21/12, 18:00, Live Streaming YouTube ESAP TV, Διαιτητές: Μυλώνακης, Δανιηλίδου).

 

Από τον Οκτώβριο που είχε γίνει ο αγώνας του Λιγκ Καπ πολλά έχουν αλλάξει και στις δύο ομάδες.

 

Ο Πήγασος προέρχεται από την ήττα με 3-2 σετ από την Κηφισιά αλλά και το 3-2 επί του Παναθηναϊκού στην Πολίχνη. Οι νεοφώτιστοι έχουν 8 βαθμούς και ισοβαθμούν με τον Άθλο Ορεστιάδας.

 

Ο προπονητής του Πηγάσου Ηρακλής Θεοδώρου ενόψει του εντός έδρας αγώνα δήλωσε: «Την Τετάρτη με τον ΟΦΗ κλείνουμε τον Α’ γύρο του πρωταθλήματος της Volley league. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Ο ακραίος του Πηγάσου και MVP της 7ης αγωνιστικής Jhonlenn Barretto είπε: «Αυτή την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον ΟΦΗ, μια ομάδα που έχει ανάγκη τη νίκη και νομίζω ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά, να βρίσκουμε το στυλ παιχνιδιού μας και να ακολουθούμε τις οδηγίες των προπονητών μας. Ελπίζουμε οι οπαδοί μας να έρθουν και να μας στηρίξουν στο γήπεδο μας. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κι ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά, να πάρουμε τη νίκη ώστε να κερδίσουμε βαθμούς και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία».

 

Ο ΟΦΗ στοχεύει στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ αλλά με πολύ καλή εμφάνιση στα δύο πρώτα σετ.


«Πιστέψτε στους εαυτούς σας και πάμε για να πάρουμε το παιχνίδι», με τα λόγια αυτά ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, επιχείρησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών της ομάδας, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Πήγασο στην Πολίχνη. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ταξίδεψε με την αποστολή στην Θεσσαλονίκη, για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και του 2022. Νωρίτερα στην προπόνηση, στην ομιλία που έκανε στους παίκτες τους είπε «ξεκινάμε απο το μηδέν. Ότι έχει γίνει, δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορεί όμως. να διορθωθεί. Προσωπικά πιστεύω σε εσάς και την ομάδα. Χρειαζόμαστε μια νίκη για να πάρουμε όλοι δύναμη για τη συνέχεια».

«Είχαμε δυο καλά σετ με τον Ολυμπιακό. Στην Πολίχνη χρειαζόμαστε τρία τέτοια καλά σετ. Η Πολίχνη δεν είναι Ολυμπιακός. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

 

Είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για τη Volley League.

 

Για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, ο Πήγασος στο ίδιο γήπεδο είχε νικήσει τον ΟΦΗ 3-0 (25-19, 27-25, 25-19). 

 

 

VOLLEY LEAGUE 2022-23

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: 9η αγωνιστική

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Δεκεμβρίου 2022

Γυμναστήριο "Αλέξανδρος Νικολαΐδης", Πολίχνη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Μυλώνακης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούπολη, 19:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης

Διαιτητές: Νικάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Κουτσούλας, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 21:15 (PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατσιάρας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, 17:30(ΕRT FLIX Sports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Τόλιος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Media