Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-09-2019

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ο.Φ.Η. και η έκπτωση στους μαθητές

Rate this item
(1 Vote)
Tο πρώτο τους ρεπό πήραν την Κυριακή (1/9) οι παίκτες της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας. Το πρόγραμμα του Σαββάτου (31/8) περιελάμβανε σκληρή προπόνηση στην άμμο.


Τη Δευτέρα (2/9) οι παίκτες του ΟΦΗ, επέστρεψαν στο πρόγραμμα της διπλής προπόνησης (πρωί και απόγευμα) στην αίθουσα βαρών του Παγκρητίου σταδίου (πρωί) και στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου (απόγευμα).

Ο τεχνικός το ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, εκφράζει την ικανοποίηση του, για την διάθεση και την όρεξη των αθλητών, σε αυτό το ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΟΦΗ.

Ωστόσο, οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ακόμη πολύ δουλειά μπροστά τους, καθώς το πρωτάθλημα της VolleyLeagueθα ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Εκπτωση 50% στο παιδικό εισιτήριο

Εκπτωση 50% στο παιδικό εισιτήριο, θα έχουν οι γονείς που θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, για τους αγώνες του ΟΦΗ στην Volley League.

Tα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ, τιμώνται 100 και 200 ευρώ, οπότε τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας μας, θα τιμώνται 50 και 100 ευρώ.

Κάθε γονέας έχει τη δυνατότητα να πάρει το παιδί του στο γήπεδο, δίπλα στην θέση που έχει επιλέξει σε κάθε σημείο του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες και κοστίζουν 100 και 200 ευρώ.

Στα 200 ευρώ είναι οι θέσεις στην μέση του γηπέδου. Ενώ στα 100 ευρώ, όλες οι υπόλοιπες.

Oι κρατήσεις γίνονται σε αυτή τη φάση, δίχως την καταβολή του αντίτιμου, του εισιτηρίου.

Γίνεται η κράτηση της θέσης και όταν θα είναι έτοιμη, η διαδικασία διάθεσης των καρτών των εισιτηρίων διαρκείας, τότε θα γίνεται και η πληρωμή.

Κάνε ΤΩΡΑ κράτηση για εισιτήριο διαρκείας στα παιχνίδια του ΟΦΗ στην Volley League, με τους παρακάτω τρόπους:

-Στην μπουτίκ της ομάδας κάτω από τη θύρα 1 του γηπέδου Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-250092, ώρες: 10πμ-3μμ και 5μμ-9μμ).

-Στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο ΟΦΗ, πληροφορίες στο τηλ. 2810-311525, 11 πμ-2.30μμ κάθε μέρα).

-Στείλε email στο ofierasitechnis@gmail.com με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου.

-Στείλε εσωτερικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο Facebook (OΦΗ Ερασιτέχνης Official), με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σου. 

Γραφείο Τύπου ΤΑΑ ΟΦΗ

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ο.Φ.Η. Τα εισιτήρια διαρκείας του Ο.Φ.Η. και η έκπτωση στους μαθητές
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject