Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-06-2021

Η συνέντευξη τύπου της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου ONEX

Rate this item
(0 votes)
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου ONEX, με αφορμή την πετυχημένη ολοκλήρωση της περσινής σεζόν αλλά και την επόμενη… που ο σχεδιασμός έχει ήδη αρχίσει… και ολοκληρωθεί.


Στα γραφεία της ομάδας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ κ. Χρήστος Καφτηράνης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Αντώνιος Ρούσσος και το μέλος της διοίκησης και Αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Κώστας Νικολούζος

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των όσων ειπώθηκαν και στο παρακάτω βίντεο δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου

Χρήστος Καφτηράνης: «Κάνοντας μια μικρή αναδρομή αφού ευχαριστήσω όλους που ήταν δίπλα μας την περσινή χρονιά, να πω ότι πέρσι ήμασταν αισιόδοξοι να κάνουμε μια καλύτερη χρονιά. Με τον Κορονοϊό είχαμε διακοπές του πρωταθλήματος, κάτι που μας δυσκόλεψε το έργο μας. Φέτος η ομάδα μας έχει ήδη ξεκινήσει από το Μάιο. Είναι η μοναδική χρονιά που η ομάδα είναι από τόσο νωρίς έτοιμη και αποφασισμένη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να διορθώσουμε και το οργανωτικό κομμάτι, πέρα από το αθλητικό. Είναι η χρονιά που ξεκινάμε έχοντας πληρώσει τα πάντα. Δεν χρωστάμε σε κανέναν. Μέσα στο φθινόπωρο στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα δυνατή. Αυτό έγινε κατά κύριο λόγω από τους χορηγούς, αλλά κυρίως από την ΟΝΕΧ. Ευχαριστούμε δυο ανθρώπους που αγάπησαν την ομάδα όπως οι κ. Ξενοκώστας και Σαββίδης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους υπόλοιπους χορηγούς. Να ευχαριστήσουμε και τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης που ήταν στο πλευρό μας. Η οικονομική ενίσχυση από την γενική γραμματεία αθλητισμού, βοήθησε όχι μόνο την ομάδα μας αλλά και τον αθλητισμό. Αυτό μας έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσουμε νωρίς φέτος. Η επιτυχία του Λιγκ Καπ ήταν μεγάλη, καθώς αποκλείσαμε δυο ιστορικά σωματεία όπως οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Φέτος θα έχουμε και σούπερ καπ. Θα προτείνουμε να γίνει στη Ρόδο με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η φετινή χρονιά θα είναι και Ευρωπαϊκή. Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα μας θα συμμετέχει στην Ευρώπη και με κόσμο πλέον. Η ομάδα είχε και θα έχει συνέχεια. Δεν είναι δικιά μας. Είναι ομάδα του νησιού.»

Κώστας Νικολούζος: Η Περσινή διακοπή προέκυψε γιατί έγινε ένα πρωτόκολλο χωρίς τα τεστ. Δεν έγινε από αμέλεια. Δεν ξέραμε πως τα πρωτόκολλα θα φτιαχτούν. Φέτος είμαστε πιο έτοιμοι και με το κομμάτι των εμβολιασμών θεωρώ πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Πολύ δύσκολα να ξανα υπάρξει Lock Down. Όσον αφορά τα μπάτζετ αν αυξήθηκαν φέτος με την επιχορήγηση του κράτους, σχετικά με την ερώτηση σας, σίγουρα υπάρχει μια αύξηση της τάξεως του 20% στους ακριβούς παίκτες. Αυτή τι στιγμή η ομάδα της Σύρου τοποθετήθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, την στιγμή ομάδες όπως οι Σκρα, Μονπελιέ, η Μόντενα τοποθετήθηκαν στους 32. Μιλάμε για πολύ μεγάλο κατόρθωμα. Τεράστιο γεγονός. Πρέπει φέτος να συσπειρωθεί το νησί, γιατί θα δώσει πολλά και στην προβολή της Σύρου αλλά και του Νοτίου Αιγαίου.

Είναι καλό που έχουμε 8 ομάδες; Εγώ προσωπικά θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε και 10 ομάδες. Συζητήθηκε. Όταν όμως έχεις ενδιαφέρον από 6 ομάδες και πρέπει να δώσεις 2 θέσεις με WILD CARD, με πιο κριτήριο θα δώσεις δυο θέσεις και θα αδικήσεις κάποιες άλλες. Οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης, ξέρουμε ότι πολλά χρόνια έχουν «ματώσει» οικονομικά. Έχουν δώσει τα πάντα. Το άξιζαν. Κάποιες ομάδες όμως που δεν έχουν κάνει τίποτα για το βόλεϊ και ξαφνικά άκουσαν την επιχορήγηση γιατί να παίξουν αμέσως.

Αντώνης Ρούσσος: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα της διαχείρισης του κορονοϊού στην ομάδα. ήταν από τα θέματα που μας πήγαν πίσω και μας έβγαλαν από τον αρχικό στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ήμασταν στην πρώτη θέση πριν τα κρούσματα κορονοϊού. Τηρήσαμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα . Αυτό έφερε αρκετά πίσω την ομάδα. Παρόλα αυτά μετά η ομάδα φορμαρίστηκε και κατέκτησε δίκαια το Λιγκ Καπ. Νομίζω τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά. Για την Ευρώπη, είναι απόφαση του Δ.Σ. Όλες οι συζητήσεις γίνονται μαζί με τον χορηγό. Είναι μαζί μας. Είναι απόφαση όλων να παίξουμε Ευρώπη.

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ - https://foinikasclub.gr/syn-typou/

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Η συνέντευξη τύπου της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου ONEX
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject