Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-08-2021

Έφτασαν στη Σύρο οι αθλητές του Φοίνικα ΟΝΕΧ και αρχίζουν προετοιμασία

Rate this item
(0 votes)
Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Φοίνικας Σύρου Onex από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

Αύριο το πρωί οι αθλητές της ομάδας θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Το βράδυ της Πέμπτης 26 Αυγούστου αφίχθηκαν στο νησί οι Νίκος Παπαγγελόπουλος, Μίταρ Τζούριτς, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κώστας Καπετανίδης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μάρκος Γαλιώτος, Βασίλης Καρασαββίδης, Ντέιβιντ Κόστα, Τζέιμς Νεόφυτος (Φυσιοθεραπευτής), Νίκος Γκιόσης (Γυμναστής).

Αξίζει να τονιστεί πως εδώ και ημέρες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκεται και ο Νίκος Μήλης που θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στο «πειρατικό», αλλά και οι Θεοδόσης Ηλίας και Ράιντελ Ιερεζουέλο που έχουν φτάσει με την σειρά τους στην Σύρο. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι διεθνείς.

Τους αθλητές υποδέχτηκαν στο λιμάνι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Αντώνης Ρούσσος, το μέλος του ΤΑΑ και αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Κώστας Νικολούζος, ο Γενικός γραμματέας κ. Αντώνης Σολάρης,  η γραμματέας της ομάδας κ. Μύριαμ Μαραγκού και ο τιμ μάνατζερ κ. Μανώλης Βαμβακούσης.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Έφτασαν στη Σύρο οι αθλητές του Φοίνικα ΟΝΕΧ και αρχίζουν προετοιμασία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject