Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-03-2022

Δηλώσεις του αγώνα Μίλων - ΠΑΟΚ 1-3

Rate this item
(0 votes)
Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του αγώνα Μίλων - ΠΑΟΚ 1-3

 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Το έχουμε πολλές φορές και θα το επαναλάβω. Με αντιπάλους που έχουν ανώτερους στόχους από εμάς δεν το βάζουμε κάτω. Δυσκολεύουμε όλες τις ομάδες. Μας ικανοποιούν τα συγχαρητήρια που μας δίνουν. Όλοι παραδέχονται πως έχουμε κάνει άλματα προόδου αλλά ακόμα αυτά τα άλματα δεν έχουν εξαργυρωθεί με κάποια νίκη επί ενός αντιπάλου της πρώτης 4αδας. Το παλεύουμε όμως. Προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τα δεδομένα για να στήσουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν. Πράγματι έχουμε παίξει και με τις τέσσερις ομάδες που πάνε για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως ο Φοίνικας Σύρου είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και έχει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων για τον τίτλο".

Ο κεντρικός του Μίλωνα Μίλτος Τσαρκάτογλου είπε: "Ηταν δυνατό παιχνίδι. Ισως και να αδικήσαμε τους εαυτούς μας παρότι ο ΠΑΟΚ έχει στόχο ακόμα και τον τίτλο. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Εχουμε δύο τραυματισμούς βασικών παικτών και αναφέρομαι στον Ηλία Λάππα και στον Γιώργο Δρογκάρη. Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από μας. Με την Κηφισιά θα είναι σαν τελικός για την 5η θέση αλλά θα παλέψουμε όλα τα ματς για να πάρουμε κάτι περισσότερο".

Ο Στέλιος Τζιουμάκας του ΠΑΟΚ είπε: "Δεν παίξαμε πολύ καλά. Η απόδοση μας ήταν μέτρια αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε πλέον το ντέρμπι στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε πολλά σερβίς και αυτό επηρέασε την απόδοση μας".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: "Δεν είδα την αντίδραση που περίμενα αλλά μετράει πως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Περίμενα μία πιο σταθερή απόδοση. Οι τραυματισμοί, ο κορονοϊός και κάποια άλλα πράγματα μας έφεραν πίσω αλλά πιστεύω πως την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Η βαθμολογία έχει ισορροπήσει. Απομένουν πέντε αγωνιστικές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να μην έχουμε άλλες απώλειες. Θα δούμε τι μπορεί να κάνουμε. Με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο είναι μία μεγάλη πρόκληση. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει διάθεση και όρεξη να παίξουμε καλά. Ελπίζω να είμαστε καλά την Πέμπτη στον ημιτελικό".

Ο Στέλιος Τζιουμάκας του ΠΑΟΚ είπε: "Δεν παίξαμε πολύ καλά. Η απόδοση μας ήταν μέτρια αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε πλέον το ντέρμπι στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε πολλά σερβίς και αυτό επηρέασε την απόδοση μας".

Media









Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject